מהיכן ניתן להוריד קובץ ISO של וינדוס 10 הכי עדכני??

• הוסף לסימניות
כמו"כ, למשתמש רגיל, מה עדיף גרסת 'הום' או 'פרו'?
כמו"כ, כיצד מתקינים אופיס 2016, בדיסק התקנה, וא"כ האם שייך שיהיה באותו דיסק של התקנת וינדוס. או בכלל בקובץ התקנה רגיל. וכמובן מהיכן להוריד את זה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
כמו"כ, למשתמש רגיל, מה עדיף גרסת 'הום' או 'פרו'?
כמו"כ, כיצד מתקינים אופיס 2016, בדיסק התקנה, וא"כ האם שייך שיהיה באותו דיסק של התקנת וינדוס. או בכלל בקובץ התקנה רגיל. וכמובן מהיכן להוריד את זה.
תודה מראש!
https://software-download.microsoft...1533130558&h=94d62d2553876926c6c00d797f082f0b

https://officecdn.microsoft.com/db/...C0-C7C6DDF67D60/media/he-IL/ProPlusRetail.img

• הוסף לסימניות
להורדת תוכנה להורדת קבצי התקנת ווינדוס ואופיס לחץ על הקישור הבא:
https://www.heidoc.net/php/Windows ISO Downloader.exe
עיין כאן להבדל בין הגירסאות: https://www.microsoft.com/he-il/windows/compare
הורדתי את וינדוס פרו, ואופיס פרו פלוס, מקוה שזה הכי טוב.
עכשיו, לגבי ההתקנה של הדיסק יש לי את תוכנת Rufus, האם היא בסדר.
כמו"כ, מדוע הוינדוס 10 הוא בסיומת ISO, והאופיס 2016 בסיומת IMG ומה ההבדלים ביניהם?
והאם שייך להתקין בקלות את שניהם על אותו כונן וא"כ כיצד.
תודה מראש לכל המסייעים!!

• הוסף לסימניות
הורדתי את וינדוס פרו, ואופיס פרו פלוס, מקוה שזה הכי טוב.
עכשיו, לגבי ההתקנה של הדיסק יש לי את תוכנת Rufus, האם היא בסדר.
כמו"כ, מדוע הוינדוס 10 הוא בסיומת ISO, והאופיס 2016 בסיומת IMG ומה ההבדלים ביניהם?
והאם שייך להתקין בקלות את שניהם על אותו כונן וא"כ כיצד.
תודה מראש לכל המסייעים!!
את האופיס אין צורך לצרוב על דיסק, ניתן לחלץ את קובץ ה img או לשנות את הסיומת ל iso ולהפעיל.
תוכנת rufus מצויינת.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין pro לבין pro for workstation?
כמה וכמה הבדלים

נראה לי שלך רלוונטיים 2

REFS - מע קבצים חדשה ועמידה מאוד לשיבושים

DIRECT SMB - שיתוף קבצים ישיר, קיים בשרתים בגירסאות האחרונות , דורש כרטיסי רשת תומכים

• הוסף לסימניות
דבל קליק והוא נטען כ-CD וירטואלי. אין צורך לשנות סיומת.
גם לגבי מערכת ההפעלה זה עובד?
כלומר, אם יש לי מחשב עם מערכת הפעלה ואני רוצה להתקין מחדש, אני חייב לעשות את זה דרך בוט, או שאפשר ג"כ 'לטעון' את הדיסק על המחשב, ולהפעיל משם??

• הוסף לסימניות
גם לגבי מערכת ההפעלה זה עובד?
כלומר, אם יש לי מחשב עם מערכת הפעלה ואני רוצה להתקין מחדש, אני חייב לעשות את זה דרך בוט, או שאפשר ג"כ 'לטעון' את הדיסק על המחשב, ולהפעיל משם??
להתקין מחדש צריך דרך בוט, אבל לשדרג אפשר באופן הנ"ל (שדרוג פי' שהקבצים והתוכנות נשארים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה