דרוש מידע מהיכן ניתן להשיג סיפורי ילדים שגדלנו עליהם-שרה קיסנר, לאה פריד, קטקליט, וכו כקובצי שמע?

• הוסף לסימניות
הילדים שלי הולכים לישון עם סיפור כל לילה, השגתי דיסקים וקלטות, אבל הקלטות כבר מרוטות והשמע שלהם השתנה, והדיסקים סרוטים:)
בעבר ראיתי פירסום של מישהי שמכרה אונקי עם הסיפורים שגדלנו עליהם,
אני ממש אשמח לשמוע מהיכן ניתן להשיג כקובצי שמע, אם יש למישהי לשלוח לי,
אודה על כל תשובה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש מלא מלא קלטות
ואין לי טייפ לשמוע אותם....

• הוסף לסימניות
לי יש מלא מלא קלות
ואין לי טייפ לשמוע אותם....
אני קניתי טייפ ביריד ביתר בביתר במיוחד עם קלטות.
אבל מרוב שהקלטות ישנות לפני 20 שנה, ניהיה להן קולות של גברים!!
משהו מזעזע...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי על המחשב המון סיפורים...
תודה בינתיים אני מחפש משהו שהילד שלי יוכל להתעסק לבד, תודה,,
גם יש פלוס בקלטת שאפשר להוציא ואח”כ להחזיר ולהמשיך מאותו מקום..
(ואין לי נגן עם פודקאסטים..)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש את הסיפורים של לשכת התעסוקה , מאד יפים ומיוחדים כל שבוע את מקבלת למייל סיפור חדש
ועולה 18 ש"ח מנוי חודשי , או שאפשר לקנות חבילה של סיפורים שלהם , אם תרצי אני אוכל לעלות פה את הפרטים שלהם

• הוסף לסימניות
יש את הסיפורים של לשכת התעסוקה , מאד יפים ומיוחדים כל שבוע את מקבלת למייל סיפור חדש
ועולה 18 ש"ח מנוי חודשי , או שאפשר לקנות חבילה של סיפורים שלהם , אם תרצי אני אוכל לעלות פה את הפרטים שלהם
מצטרפת להמלצה.
מדהים!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצה על לשכת התעסוקה
שווה כל שקל!
חוץ מזה יש לי אוסף של סיפורי שמע במחשב
ממש מכל הסוגים לאה פריד ושרה קיסנר נשמה של הרב נוימן שרה זילברברבג
המון של חסדי נעמי ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
מה הסגנון של לשכת התעסוקה?
יש מצב לקבל דוגמית למייל או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור / מייל
מה זה לשכת התעסוקה הנ"ל?

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה 3 או 4 סיפורים (כל סיפור ממוצע לא יותר מ10 דקות) ונגמר.
ומתחלף רק אחרי שבוע סיפור

אבל בהחלט מעניין מאוד את הילדים

• הוסף לסימניות
מי שיש לו קלטת, מותר לו להעתיק קובץ MP3?
אם כן, אוכל לשלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה