כללי מהיצירות שהכי אהבתי לעשות

• הוסף לסימניות
תהנו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 298.9 · צפיות: 13
  • 83769.jpg
    KB 259.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יונה הנביא

• הוסף לסימניות
די יפה.
אני יותר אוהב את הסגנון בהמודיע בזמן האחרון.

• הוסף לסימניות
מצטער עדיין שיטה ישנה

• הוסף לסימניות
יפה, אך גם אני אוהבת יותר את הסגנון החדש

• הוסף לסימניות
זה נראה ציור, האם זה נעשה על המחשב, נראה לי שיותר קל לצייר את זה ביד

• הוסף לסימניות
מחשב

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!
חי ומעניין.

גם אני בעד הצביעה החדשה.

איזה ספר זה?, האם יש לך עוד ספרים חוץ מהסדרה הפרשה מספרת לי או שזה חלק ממנה(אני לא מכירה את כולה אבל ממה שרכשתי מאד התרשמתי).
נראה לי שזה ימצא חן בעיני הילדים... (עוד מעט חנוכה)

• הוסף לסימניות
ספר "השנה מספרת לי"

• הוסף לסימניות
בציור הראשון, יש לי הערה ענינית: כפי הנראה לי כתוב וישאוהו ויטילוהו הימה, מנין לך שזה היה ע"י חבל?
חוץ מזה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
מקסים.
למה הכי אהבת לעשות?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
גם אני אהבתי את הסגנון החדש יותר, מפריע לי משהו בקצף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה