צריך לבדוק שמעודכן באזור האישי פרטי חשבון בנק ואז הם מעבירים לבדאם יצא לי מינוס בסכום בשורה האחרונה בתשובה מפקיד השומה,
זה אומר שחייבים לי, נכון?!
ואם כן,אני צריכה להגיש בקשה או שהם כבר מפקידים את הכסף?
לי לקח חודשייםאשמח לדעת כמה זמן לקח לכם למי שהגיש לבד עד לקבלת ההחזר לחשבון?
1. אם שידרת באופן מקוון, את יכולה להפיק העתק באיזור האישיעשיתי ברוב טיפשות החזר מס לבד
כבר שבעה חודשים אין שום התקדמות
כשלקחתי מייצגת אז הם אומרים שצריך את הטופס שכבר הגשתי
כיון שכבר יש פנייה במערכת אי אפשר לפתוח פנייה חדשה
אין לי את הטופס מלפני 7 חודשים
מה אני יכולה לעשות?
תודה רבה לעונים
לאשלחתי במפ"ל זה נחשב מקוון?
המייצגת לא יודעת מה לעשות
שרואת החשבון תפנה למס הכנסהאז אין לי פתרון???
צריך להמתין בסבלנות יכול לקחת גם חודשיים...צפה בקובץ המצורף 1444638
יותר מחודש
לבדוק אם מעודכן פרטי חשבון בנק,אשמח גם לדעת
רשום לי שאני בזכות ליד כתוב בבדיקה
איך אני יודעת מה חסר?
מה צריך להגיש?
אני עם אותה הודעה בדיוק והגשתי באפריל.צפה בקובץ המצורף 1444638
יותר מחודש
זה תלוי באיזה עיר אתם נמצאים כל עיר וסדר העדיפויות שלהם,אני עם אותה הודעה בדיוק והגשתי באפריל.
תנסו לבקש לא תפסידובקשת זירוז עוזר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים