מהירות יצוא מאפטר ומפרימייר

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזה...
ניסינו לעשות כל מה שאמרתם ועדיין לוקח זמן רב.
מצורפים פרטי המחשב שלי.
האם הגיוני שמחשב כזה מייצא 4 דק' סרט בפרימייר על פורמט H264 40 דק?? לא נשמע לי הגיוני... מה אפשר לעשות?
גם מהירות הרינדור והייצוא באפטר איטי ביותר...

• הוסף לסימניות
הנה הפרטים של המחשב

• הוסף לסימניות

הנה דוח הSMART מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
קצת לא מובן לי כל הסיפור כאן
כתבתם כאן
נכתב ע"י רבקי.ס;n4945789:
הטכנאי בדק לי את הכרטיס מסך והמעבד והכל תקין, מה יכולה להיות הבעיה?
ואני שאלתי מיד אחרי זה
נכתב ע"י משחזר מידע;n4945887:
בדק את הדיסק קשיח גם ?
מה דו"ח הSMART אומר על הדיסק ?
והתשובה לאחר מכן מתקבלת
נכתב ע"י רבקי.ס;n4948958:
ניסיתי את כל הנ"ל ועדיין..
מה עוד אפשר לעשות?
ונפתח אשכול חדש שכתוב
נכתב ע"י רבקי.ס;n4963687:
בהמשך לאשכול הזה...
ניסינו לעשות כל מה שאמרתם ועדיין לוקח זמן רב.
ואני כמו טמבל שואל בפעם השלישית בקשר לדיסק הקשיח
נכתב ע"י משחזר מידע;n4963881:
ואיפה הדו"ח של ה-SMART ?
ופתאום צצה לה דוח SMART חלקי עם השאלה:
נכתב ע"י רבקי.ס;n4964686:
הנה דוח הSMART מה זה אומר?

ושוב התסריט חוזר על עצמה...
אולי בפעם החמישית אקבל את התשובה
מנין לי לדעת איך לפענח את הדוח הזה אם לא צויין איזה דיסק קשיח מדובר ???????????????????????????????
ומאיזה תוכנה הדוח נלקח ??????????????????????.
והקטע הכי מדהים... התוכנה הרי כותבת את סוג הדיסק והמודל וכו' אבל משום מה החלטתם לחתוך את זה

אז... למרות שבחישוב מתמטי אני יודע באיזה דיסק מדובר

וכאן נעבור לנושא אחר מענין לענין באותו ענין

משום מה אנשים כשהם קונים מחשב, מתענינים על איזה מעבד כמה זכרון אפילו איזה מארז (נוווו הרי צריך שזה יראה יפה), אבל כשזה מגיע לחלק הכי קריטי - שאם החלק הזה ילך פייפן יהיה הכי קשה להשלים עם זה - הדיסק קשיח, מתפשרים על הכי זול (אסיא דמגן מגן שויא)
(וזה רמז, - שלא תחשבו שאני אומר סתם שאני יודע איזה דיסק מדובר)

אגב, כדי לפענח את הSMART נכון בדיסק הזה, צריך דוח SMART שמציג את כל ה-48 bits של כל תכונה (לא כל התוכנות מציגות את כל 48 bit במלואו)

• הוסף לסימניות
מה יש לך נגד הדיסק הזה?
יש לה קשיח SSD256GB דגם X400 של סנדיסק, למערכת ההפעלה והתוכנות+ דיסק 4TB סטנדרטי של סיגייט.
על איזה דיסק מהם התעצבנת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה