מהירות נגינה קיובייס

• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים, קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לטפל בה
יש לי אירוע מוקלט בקיובייס בערוצים, ולא שמרתי את הפרוייקט ואז כנראה אחרי שנגמרה הבטריה והמחשב נדלק מחדש הקיובייס שחזר את הפרוייקט על כל ערוציו אבל מנגן לי אותם לאט וזה מעוות את הקול של הזמר והקצב של הנגינה וכו'
וגם בגלל שההקלטה עוצרת באמצע וממשיכה אחרי כמה שניות כשמנגנים אז הרצועות נכנסות אחת בקודמתה כי הקצב נדחס איך שהוא

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעז"ה תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהשתנה הטמפו של הפרויקט בסרגל F2?
תשנה את הטמפו בחזרה לטמפו המקורי וסביר להניח שהכל יחזור על מקומו בשלום!

• הוסף לסימניות
זה אמנם מזיז לי את הרצועות בהתאם לטמפו אבל ההשמעה עצמה נשארת באותו קצב, כאילו מתחו את הרצועה שהקלטתי בעוד כמה ס"מ

• הוסף לסימניות
ניסיתי קצת לשחק עם זה, יש לך משהו מדוייק להכווין? מפחד להרוס..
בעיקרון זה הקליט טוב אבל המחשב בשחזור עשה משהו..

• הוסף לסימניות
בprojekt setup 44.1 bit24 tck אבל זה חייב לחזור ומספרים שהיו בעת ההקלטה כי אם לא זה משנה טון ומהירות בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי את זה ואכן זה שינה את המהירות, יכול להיות שאפילו לאותה מהירות שזה היה, הבעיה שהערוצים לא מקבילים אחד לשני עכשיו, כי כנראה מבחינת מיקום הם ממוקמים בצורה מסויימת והשינוי הוא במקום אחר..
פשוט יש גם הפסקות בהקלטה ואז זה ממשיך ומשהו שם קצת לא מסודר עכשיו

מה שכן, ב"ה נזכרתי בפטנט שמשום מה לא זכרתי לפני זה, כנראה בשביל לפרסמו לרבים ;);)
לפתוח פרוייקט חדש ואז להיכנס לתיקיה במחשב שבה שמורים בבודדים הקבצים שהוקלטו, ולהעלות כל פעם לפי התאריך יצירה או לפי המשקל - את הערוצים מאותה פעימה של הקלטה ולערוך מחדש.. ב"ה זה עובד

תודה רבה רבה לכל העוזרים והמסייעים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה