קו 5 איננו נמצא שםמסכימה.
מנסה לחשוב מה רצו להרויח בזה
אז נראה לי שמצד אחד רצו שיכנס לשיכון ה
ומצד שני עוברים בהשומר קוים 4 5 6 9
איפה זה המרכז ?בנוסף קו 422 שונה המסלול בירושלים- מדוע הוא לא מגיע למרכז העיר? איך בדיוק כל תושבי שיכון ה' יגיעו למרכז העיר בירושלים?
מבחינת הניק כנראה שפע חיים/שמגראיפה זה המרכז ?
הוא עוצר בצומת סנהדריה שזה ליד בר אילן
לאחד בר אילןמבחינת הניק כנראה שפע חיים/שמגר
בזמנו (אחרי המפגש הם ענו ממש יפה למיילים)שלחתי שאלות למייל שמופיע בסוף החוברת "מהיר לעיר".
יש מישהו שכבר קיבל מענה?
אז כנראה שגם הם לא חושבים כךוקרית הרצוג ופרדס כץ-היו להם נציגים תותחים, זה ברור.
במקום להשקיע באכיפת חניה במקומות שמפריעים לתנועה משנים סדרי בראשית וחושבים שבזה יפתרו את הבעיה זה לא יעזור הסבל ימשיך רק דרך רחובות אחרים הגיע הזמן לחשוב על פתרונות מושקעים ולא לחשוב שאם יעשו את קו 8 ארוך שיהא לו קשה ברחובות הצרים וישימו שלטים אזור גרירה זה יפתור את הבעיה!
מצלמות חניה לכל אורך הצירים הראשיים מצלמות על צמתים שלא יחסמו על ידי רכבים וכבר פתרו את רוב בעיית הפקקים (מי שיבדוק יראה רכבים שעומדים מול בנין מכבי למשל חוסמים נתיב ברמזור גורמים לפקק עד חזוא ר עקיבא)
חוץ מזמני עומס בתחבורה הציבורית שזה ביום שישי בחורף ומוצש בקיץ שאין פתרון חוץ ממוקדי יציאה כל שישי ומוצש אם כל האוטובוסים ימשיכו לעשות סיבוב בעיר ימשיך להיות שיירה ארוכה מתחילת ר עקיבא עד קוקה קולה אז עכשיו פתרו את הבעיה השיירה תהיה מתחילת סוקולוב עד קוקה קולה.
חסוםפרסומת של העירייה
חסום
אפשר בדרך אחרת?
או קישור ישיר
הם מקובעים בתוך התזה שלהם אני לא רואה גרם של סיכוי לשנות משהו רק קצת לפרוק כאן זה הכל.מוזמן להעביר ל:
TNUHAbbm.org.il
מאמינה שכאן הם לא קוראים תלונות/משובים....
הי, ענו לי. כרגע, באמת מענה כללי קיבלו את ההודעה ומתייחסים לכל הפניות. בהמשך, ייתנו (נקווה) מענה פרטני.שלחתי שאלות למייל שמופיע בסוף החוברת "מהיר לעיר".
יש מישהו שכבר קיבל מענה?
זה עדיין באמצע התהליךהי, ענו לי. כרגע, באמת מענה כללי קיבלו את ההודעה ומתייחסים לכל הפניות. בהמשך, ייתנו (נקווה) מענה פרטני.
יפה!
www.prog.co.il
אני לא קשורה לנתיבי איילון, משרד התחבורה, מיזם מהיר לעיר"לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים