כללי מהי המידה הרצויה???

• הוסף לסימניות
בפיקסלים רצוי לכוון ל 840 רוחב על 1100 גובה.

יש למישהו אולי מידע איך אני מתרגמת מידה כזאת לס"מ או מ"מ???:)

• הוסף לסימניות
תכתבי את הנתונים בפיקסלים בתוך תיבת קובץ חדש באילוס, ואח"כ תבחרי במ"מ/ס"מ. זה יתהפך אוטומטית.

• הוסף לסימניות
האם זה כך???

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 114.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
החלון הזה, מסמך חדש, את בוחרת בפיקסלים מה שאת יודעת ואז הופכת איפה שמסומן, לס"מ/או משו אחר.

קבצים מצורפים

• c vhgfx.jpg
    KB 262.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אבל כל זה לא לגמרי מדויק.. כי ס"מ לא תלוי ברזולוציה/פיקסלים. את יכולה לקבל תמונה של 10 ס"מ עם רזולוציה של 72 ובה יש פחות פיקסלים לרוחב מתמונה באותו גודל עם רזולוציה של 300 פיקסלים...
זה לא נכון להמר פיקסלים לס"מ. זה פשוט תלוי מה את צריכה בדיוק.

• הוסף לסימניות
למסמך רגיל, פשוט תקלידי את הגודל בס"מ,
ותתני 300 פיקסל לאינץ.

• הוסף לסימניות
אם נתנו לך מידה בפיקסלים כנראה שזה אמור להיות מוצג על מסך.
למה שלא תפתחי מסמך ותגדירי לו מידות בפיקסלים? לא תמיד צריך להשתמש ביחידת המידה המוכרת - ס"מ.

• הוסף לסימניות
בפירוש - אם קיבלת מידות בפיקסלים - תעבדי על גודל לפי פיקסלים.
אם זה עיצוב לאינטרנט גם צריך לדעת איך לשמור.

• הוסף לסימניות
אכן זה עיצוב לאינטרנט! הם אמרו לי לשמור את זה כמו מודעה רגילה, אכן כך????
וכך הם כתבו לי :
מבנה רצוי – יחס של 1:1.3 , בפיקסלים רצוי לכוון ל 840 רוחב על 1100 גובה.

• הוסף לסימניות
מבנה רצוי – יחס של 1:1.3
לא מובנת לי ההוראה הזו כלל, וכבר שמרתי כמה וכמה קבצים לאינטרנט.
בפיקסלים רצוי לכוון ל 840 רוחב על 1100 גובה.
מה זה 'רצוי'? מידה היא מידה. תגדירי מסמך ליחידת מדה של פיקסלים ורשמי בה את המידות הנ"ל.
הם אמרו לי לשמור את זה כמו מודעה רגילה, אכן כך????
ממש לא.. את צריכה לחתוך את התמונות ע"י כלי הסלייסינג ולשמור כקבצי PNG או GIF בד"כ.
אבל זו עבודה שדורשת קצת ידע בעיצוב לאינטרנט, לכן יתכן שעדיף לך לשלוח את הקובץ הפתוח למתכנת והוא יחתוך בעצמו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;731425:
לא מובנת לי ההוראה הזו כלל, וכבר שמרתי כמה וכמה קבצים לאינטרנט.

כנראה הכוונה שתשמור על היחס הנ"ל.
למשל, אם תחליטי שהגובה יהיה 10 אז הרוחב- 13. והפיקסלים בתוך יסתדרו בהתאם,
עכ"פ תפתחי מסמך במידות הפיקסלים הרצויות. הכי בטוח.

• הוסף לסימניות
אז הנה לך המידות - למה את צריכה ס"מ?
ולא, ממש לא שומרים כמו מודעה רגילה
באיזו תוכנה את עובדת?
אם בפוטושופ, שמרי דרך SAVE FOR WEB כ-PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה