מהי המנגינה הכי עצובה, נוגה, דרמטית ומרטיטה ששמעתם?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
זקוקה ליצירה עוצמתית. כזו שמעבירה ים רגש איתה, שישתוללו בה הויבראטויים ושתתסיס את הנשמה.
אם יש לכם אחת כזו בראש או במחשב- אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשתף!
תודה ענקית מראש!

• הוסף לסימניות
איזה קטע שתינו העלנו של אליעזר רוזנפלד...

• הוסף לסימניות
תודה חברים!
אני מחפשת משהו חזק, עוצמתי ומרטיט עבור דיפלומה בחליל צד. לצד יצירה קלאסית ועוד צריך גם שיר בע"פ. במבחן הקודם עשיתי את 'כשהלב בוכה' עם אחד הפלייבקים המקוריים שהעלו כאן בעבר, וזה היה מדהים. עכשיו אני רוצה משהו עוד יותר וואו.
תמשיכו, תמשיכו. אני מקבלת מושגים וכיווני חשיבה!
תודה ענקית!
שבת שלום

• הוסף לסימניות
וזו בחירה שלי

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1969538:
תודה חברים!
אני מחפשת משהו חזק, עוצמתי ומרטיט עבור דיפלומה בחליל צד. לצד יצירה קלאסית ועוד צריך גם שיר בע"פ. במבחן הקודם עשיתי את 'כשהלב בוכה' עם אחד הפלייבקים המקוריים שהעלו כאן בעבר, וזה היה מדהים. עכשיו אני רוצה משהו עוד יותר וואו.
תמשיכו, תמשיכו. אני מקבלת מושגים וכיווני חשיבה!
תודה ענקית!
שבת שלום
סיצילינה של פורה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה