מהי המנגינה הכי עצובה, נוגה, דרמטית ומרטיטה ששמעתם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה חברים!
אני מחפשת משהו חזק, עוצמתי ומרטיט עבור דיפלומה בחליל צד. לצד יצירה קלאסית ועוד צריך גם שיר בע"פ. במבחן הקודם עשיתי את 'כשהלב בוכה' עם אחד הפלייבקים המקוריים שהעלו כאן בעבר, וזה היה מדהים. עכשיו אני רוצה משהו עוד יותר וואו.
תמשיכו, תמשיכו. אני מקבלת מושגים וכיווני חשיבה!
תודה ענקית!
שבת שלום
מה זה דיפלומה בחליל צד?
מי עושה את זה?

• הוסף לסימניות
אם כבר הקפיצו...
לאחרונה גיליתי מנגינה מדהימה בשם Song from a Secret Garden
בוצעה ע"י להקה בשם Secret Garden בשנת '95
אחת המנגינות היותר מרגשות ששמעתי בחיי.

קבצים מצורפים

• Secret Garden - Song from a Secret Garden.mp3
    3.3 MB · צפיות: 1,033
  • הוסף לסימניות
מוסיקת הפתיחה של הסדרה האלמותית "עמוד האש".....

אין לי ספק שהיא היא המתאימה למה שאת מחפשת...

• הוסף לסימניות
אם כבר הקפיצו...
לאחרונה גיליתי מנגינה מדהימה בשם Song from a Secret Garden
בוצעה ע"י להקה בשם Secret Garden בשנת '95
אחת המנגינות היותר מרגשות ששמעתי בחיי.
באמת מיוחד
מישהו יודע איך ניתן להשיג תווים של זה????

• הוסף לסימניות
בנוסף
של מי היצירה?

• הוסף לסימניות
אין לי כח לעבור על כל האשכול לראות אם כתבו את זה או לא

אבל לדעתי ללא שום צל של ספק המנגינה הכי מרטיטה ועצובה היא 'רשימת שינדלר' בביצוע כינור כמובן

• הוסף לסימניות
ב"ה חזרתי בתשובה מאז. אני עונה מבחינה מקצועית: הפסקול במלחמת הכוכבים בחלק השלישי: יש סצנה ארוכה ואיומה שבה כמעט משמידים את הג'דיי. ג'ון וויליאמס המלחין, עשה שם עבודה רצינית (לא אתפלא אם ידו של המלחין השני, היהודי גם היתה ביצירת המופת). מנגינה נוראית, סוחטת רגש, קורעת לצופה את הלב (טנשן של הכינורות, ירידה איטית וממושכת בסולם, תשדורת של עצב ושברון לב). מרגשת ועצובה שלא שמעתי כזו מעולם בתור יצירה. מעולם.

אבל תכלס יותר מהכל- מגילת איכה. פשוט למות.

• הוסף לסימניות
ב"ה חזרתי בתשובה מאז. אני עונה מבחינה מקצועית: הפסקול במלחמת הכוכבים בחלק השלישי: יש סצנה ארוכה ואיומה שבה כמעט משמידים את הג'דיי. ג'ון וויליאמס המלחין, עשה שם עבודה רצינית (לא אתפלא אם ידו של המלחין השני, היהודי גם היתה ביצירת המופת). מנגינה נוראית, סוחטת רגש, קורעת לצופה את הלב (טנשן של הכינורות, ירידה איטית וממושכת בסולם, תשדורת של עצב ושברון לב). מרגשת ועצובה שלא שמעתי כזו מעולם בתור יצירה. מעולם.

אבל תכלס יותר מהכל- מגילת איכה. פשוט למות.

רק על התיאור מגיע לך לייק..

• הוסף לסימניות
בעיניי הכי מרטיט ומרגש (לאו דווקא נוגה ועצוב, אבל בהחלט מתאים הרבה פעמים למצבי רוח כאלו), היא הנעימה "ההרים זרועי הסיגליות", נעימה יוונית, שמעון פרנס, בחצר, זו הנעימה הכי יפה ומרגשת ששמעתי בחיי!!! מומלץ ביותר!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• ההרים זרועי הסיגליות.mp3
    7.4 MB · צפיות: 687

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה