נכתב ע"י קנרית;543925:לי יש canon sx 120 ואני מרוצה מאד,מומלץ בחום! באותה הסדרה כבר יש יותר טובות, השאלה היא מה התקציב...
נכתב ע"י moti!a;543942:כל מה שהציעו למעלה כשלכל אחת יתרונות/מגבלות משלה
אם לא משנה המחיר במקום ה SX120 הייתי הולך על ה SX210 יש לה זום ענק של X14
ה G12 מעולה מכל הבחינות ,הרבה כפתורים ,מלבד הזום הקטן שלה X5 (אני פריק של זום..)) )
הSD אטומטת כמעט לגמרי ככה שאם תרצה להתרחב זה די יגביל אותך
יש את ה SX30 עם זום מטורף של X35 אבל היא כבר גדולה יותר פיזית
דמויית SLR
לסיכום הייתי ממליץ על ה SX210 היא קטנטנת עם כל האפשרויות הידניות וזום ענק X14
מבחינת עלות תועלת אני חושב שתתן מענה מצויין
מוטי![]()
נכתב ע"י bhj;543943:מה הכי מתקדם בסדרה זו?
ואשמח לשמוע עוד המלצות...
נכתב ע"י bhj;543949:tתודה על כל הפירוט!
אני מחפשת מצלמה אוטומטית כי אין לי כרגע תכניות ללמוד צילום לעומק,
מצלמה עם פוקוס מעולה, צהירה, איכותית, קלה לתפעול, עם צבעים טובים (שדוקא ראיתי באולימפוס....)
האם הSD אכן תתאים לנ"ל או לקחת יותר משוכלל?
נכתב ע"י שרית קליין;544006:מעניין לעניין- באותו עניין
על איזו חנות (ברחבי הארץ) אתם ממליצים לרכוש את המצלמה? אני מתכוונת מבחינת מחירים / שרות / אמינות וכו'
נכתב ע"י moti!a;544016:ממליץ בחום על רואים עולם בפ''ת
גם מחיר וגם שירות
![]()
נכתב ע"י chyz;544111:אני תופסת טרמפ על האשכול
האם במצלמות מהסדרה sx120 sx 130 sx 210 וכו' יש אפשרות לצלם פורטרט מקרוב ושהרקע יהיה מטושטש (קוראים לזה עומק שדה? את המונח אני לא מקכירה אבל אני יודעת איזו תוצאה אני רוצה) או שהאפשרות הזו קיימת רק במקצועיות?
אשמח לשמוע תשובה מהמבינים זה יעזור לי לסיים את ההתלבטות הארוכה.
נכתב ע"י ביקי;544163:לי יש את sx120 ואני מאד נהנית ממנה, חוץ מבעיה אחת - יש המון זמן בין צילום תמונה לתמונה, ובצילום ילדים זה ממש קריטי. האם יש מה לעשות? יכול להיות שזה בגלל הכרטיס הפשוט שיש לי? אם כן, האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מהיר מאד? תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים