דרוש מידע מהי חברת סלולר עם הכי הרבה דקות בחבילה?

• הוסף לסימניות
מעוניין לדעת על חברת סלולר עם הכי הרבה דקות,
לא פרטנר!
רמי לוי 10,000 אבל רק אם מתקשרים ללקוחות רמי לוי או פלאפון אם לא אז 2000 דק
וסתם מעניין למה לא פרטנר כי בינתיים הם היחידים הנורמאלים שמציעים תוספת של עוד 12 ש''ח בחודש ואפשר שיהיה במקום 5000 יש 10000

• הוסף לסימניות
וסתם מעניין למה לא פרטנר כי בינתיים הם היחידים הנורמאלים שמציעים תוספת של עוד 12 ש''ח בחודש ואפשר שיהיה במקום 5000 יש 10000
אני היום בפרטנר,
והיה לי איתם סיפור לא נעים בכלל....
כך שלהבא שווה לי לשלם יותר בחברה אחרת,
וד"ל.

• הוסף לסימניות
כמה דקות יש בסלקום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני היום בפרטנר,
והיה לי איתם סיפור לא נעים בכלל....
כך שלהבא שווה לי לשלם יותר בחברה אחרת,
וד"ל.
אני הולך לקדם חוק שיהיה אסור להשתמש בצמד האותיות ד' ול' עם ראשי תיבות באמצע וד"ל

• הוסף לסימניות
לא מבין מה צריך כ"כ הרבה דקות
כשצמצמו את החבילות מ"ללא הגבלה" לחבילות דקות בדקתי בחשבוניות שלי שנתיים אחורה מה הממוצע שלנו בשיחות
לי היה באזור ה500 דקות בחודש, ולאשתי היה באזור ה900 בחודש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מבין מה צריך כ"כ הרבה דקות
כשצמצמו את החבילות מ"ללא הגבלה" לחבילות דקות בדקתי בחשבוניות שלי שנתיים אחורה מה הממוצע שלנו בשיחות
לי היה באזור ה500 דקות בחודש, ולאשתי היה באזור ה900 בחודש
יש הבדל מאוד גדול בין בעל לאשה ל- בנות בגיל ההתבגרות...
אני לא אתפלא אם בגלל זה פותח האשכול צריך הרבה דק'

• הוסף לסימניות
הוט מובייל = פרטנר

כמה עולה חבילה של סלקום 5000 דק'?
רק מבחינת האנטנות הם יושבים על אותם אנטנה מבחינת מסלולים והכול זה שתי חברות שאין שום קשר ביניהם..

סלקום 5000 דקות קו אחד ב35 זוג ב60

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה