שיתוף מהללאל עיצוב שער חדש לספר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם

ואם אתם רוצים עוד עיצובים לספרים

snapedit_1711242122334 (1)~2.jpg

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!
השילוב בין בים והספינה והטירה מצד שני...
רק שמשום מה הדמות שנמצאת על הספר מהללאל כבר בעיניי זה מהללאל...
אז קשה לי להתרגל לדמות אחרת...

ואם אתם רוצים עוד עיצובים לספרים
ספרים של ממלכה במבחן
ואם את מכירה גם מרגל להשכרה... אז גם לו...

פורים שמח!!

• הוסף לסימניות
@ayala bimuy את יכולה להעלות את זה בתור קובץ? שאני אוכל להגדיל את התמונה?
תודה

• הוסף לסימניות
העיצוב מהמם!
בדיוק אחין שלי התחפש לנסיך,
כשראיתי תמונה אמרתי לאחותי שתגיד שהוא התחפש לנסיך היער!
איך הוא דומה למהללאל... התלתלים והעיניים...
1711281120001.png

• הוסף לסימניות
הדמות במהללאל מטורפתת אבל ---
זה לא מהללאל. נקודה.

• הוסף לסימניות
וואוווווו!
אבל זה לא מהללאל.

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים.
בשביל שהדמות של מהללהל תהיה יותר מדויקת, הייתי:
1. דואגת שהשיער יהיה מתולתל יותר, וארוך טיפה יותר.
2. מנסה לתת לו מבט יותר טוב וטהור קצת בעיניים, במידת האפשר כמובן...

• הוסף לסימניות
מהמם מהמם!!

אבל את מהללאל אי אפשר לברוא שוב..
הוא כבר חרוט בלב כולנו כמו שהוא..אין מה לעשות..

עוד משהו כמו שכתבו למעלה, למהללאל יש עיינים יותר מביעות יותר טהורות ויותר אנושיות.
העיניים שפה הן קצת חלולות.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
לדעתי בנוסף לכל התגובות בספר המקורי מהללאל לא כ"כ בולט על הכריכה אלא קצת בהיר ואת עשית אותו מאד בולט שזה גם קצת מפריע לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה