מידע שימושי מהללאל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רק אני התרגשתי לגלות היום שסוף סוף יצא לאור המשכו של הספר המדהים "איסתרק",
ויקרא שמו בישראל "מהללאל"???
(כבר שלוש שנים אני מחכה בקוצר רוח להמשך שיבוא כפי שהובטח בסוף הספר, ו... ככה, בלי כל הודעה מוקדמת לגלות את הפרסומת הטריה על הבוקר...)
אני לא יודעת אם מ. קינן חברה כאן בפורום, בכל אופן אם אתם פוגשים אותה מסרו לה בשמי שלדעתי "איסתרק" הוא אחד "ה"ספרים (בה' גדולה!!!) ובכלל, כל הספרים שלה אחד אחד...
גם אתם סבורים כך???
ו... יש מישהו שכבר הספיק לקנות את הספר החדש???

• תודה
Reactions: RPO
  • הוסף לסימניות
חטפת לי את האשכול שתכננתי לפתוח:)

(כבר שלוש שנים אני מחכה בקוצר רוח להמשך שיבוא כפי שהובטח בסוף הספר, ו... ככה, בלי כל הודעה מוקדמת לגלות את הפרסומת הטריה על הבוקר...)
מזדהה עם כל מילה, רק שאני גיליתי פתאום את הספר, והייתי ערה 2 לילות כדי לקרוא
יצירת מופת!!!
כל מילה נוספת, גורעת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;673172:
לא רק את, גם אני :)

• הוסף לסימניות
כן, גם אני התלהבתי... יש לי הרגשה שמהדורה ראשנה הולכת להחטף מהמדפים... :)
אבל או שאוהבים או שלא.. אני מאילו שכן!
רקורדית, ספרי לנו איך הוא? יותר מאיסתרק או פחות?

• הוסף לסימניות
וואו, באמת מעניין!!!!

• הוסף לסימניות
קנינו אותו לפני שבועיים שלושה בכנס של מכון מילים. הוא הגיע בדיוק מהדפוס והיא מכרה אותו שם עם הקדשה. כל אחד קיבל את הספר ללילה אחד בלבד ... לפי תור...

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של נעמי, מי שקרא- שיענה!
אגב המחיר בחנויות 80"+-אמנם יש הרבה עמודים אבל הכריכה רכה-די מקשה על הקריאה.
ועוד:
שמעתי הרבה שהרתיעה אותן תמונת הנער על הכריכה.ב"איסתרק" ראו פחות והיה מטושטש יותר. חבל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;673332:
אגב המחיר בחנויות 80"+-אמנם יש הרבה עמודים אבל הכריכה רכה-די מקשה על הקריאה.

אולי משהי מנכבדי/דות הפורום יוכלו להסביר את הענין של המעבר לכריכות רכות כשהספרים כ"כ יקרים?
קריאה לא נוחה, התבלות מהירה ועלות יקרה...

• תודה
  • הוסף לסימניות
אולי משהי מנכבדי/דות הפורום יוכלו להסביר את הענין של המעבר לכריכות רכות כשהספרים כ"כ יקרים?
תנסי בבקשה לקרוא ספר של 900+ עמודים בכריכה קשה, ואז נדבר:)

• הוסף לסימניות
קריאה למעמדות: בספר עם כריכה רכה - להגדיל את השוליים הפנימיים בכל עמוד, אלו שמשני צידי השדרה. זה יקל מאד על החזקת הספר פתוח.

• הוסף לסימניות
כשאני מדפיסה ספר שהוא כריכה רכה מראש אנחנו מקטינים הכל בכמה אחוזים
על מה הספר הראשון ?
אני צריכה ספר לשבת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;673335:
תנסי בבקשה לקרוא ספר של 900+ עמודים בכריכה קשה, ואז נדבר:)

שיחלקו אותו לשניים של 450, מבטיחה לך הרבה יותר נח,

חוץ מזה שיש תחת ידי ספרים בכריכה קשה גם במספר עמודים כזה וזה הרבה יותר נח מקריאה מקבילה בכריכה רכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;673334:

אני אגלה לך את הסוד- אופנה!!!! שמעת על זה פעם?...
אצל ה-לא שומרי (עדיין) תורה ומצוות זה נכנס ואז כמובן שצריך לחקות אותם ואח"כ זה כבר "אין" וכולם עושים את זה! לא משנה עלות, יופי או פרקטיקה.

• הוסף לסימניות
לפני מספר שנים היו עושים זאת כדי לחסוך בכסף, אבל היום מרוב שזה נכנס זה כבר אותו מחיר...

• הוסף לסימניות
רקורדית, ספרי לנו איך הוא? יותר מאיסתרק או פחות?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את איסתרק לא סבלתי את הרציחות...
האם זו שונה בספר זה?

• הוסף לסימניות
מהללאל - ספרות יהודית איכותית במיטבה!

מהללאל ספר מדהים ! ספרות אמיתית סוף סוף. ספר מרתק שאי אפשר לעזוב לרגע. תזהרו כשאתם מתחילים, לא תוכלו להפסיק ! רגישות מיוחדת בניתוח הדמויות, מסרים שמתאימים מאוד לתקופתנו. הכתיבה כל כך טובה ומוחשית עד שהקורא מרגיש חלק ממש מתוך ההתרחשויות. אסור להחמיץ! איזה כייף שיהיה עוד חלק, רק נקוה שיקח לו פחות זמן לצאת לאור.

• תודה
  • הוסף לסימניות
האם בספרים הללו מצוינים מקורות היסטוריים?
חשוב לי לדעת לפני שאני קוראת עלילה על רקע היסטורי מה לקחת ברצינות כעובדה , ומה קצת פחות.

• הוסף לסימניות
איזה כייף שיהיה עוד חלק, רק נקוה שיקח לו פחות זמן לצאת לאור.
ואני הקטנה לא מבינה, איך אפשר לכתוב בשלוש שנים ספר כזה
שימו לב שהתחקיר כולל עשרות, אם לא מאות, נושאים ותתי נושאים שצריך לחקור היטב,
עוד לפני שנכנסים לקטע ההסטורי: רפואה, גסטרונומיה, בוטניקה, רכיבה, לחימה ועוד עשרות נושאים
ואל תשכחו בניית דמויות, עלילה, דיאלוגים...
סקרנות אישית- זה הולך גם במגזר הכללי? לדעתי גם שם זה עוקף בהליכה חלק גדול מהספרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה