מהם הנושאים שמעניינים בנות סמינר?

את צריכה ללמד אותם חומר מסוים - תלמדי אותו
מה העניין של ללמד אותם על הדרך דברים אחרים? לא הבנתי

את צריכה ללמד אותם חומר מסוים - תלמדי אותו
מה העניין של ללמד אותם על הדרך דברים אחרים? לא הבנתי
החומר המסוים הוא לדבר על דברים אחרים. בקיצור, מדובר בנושאים לשיחה שאני צריכה, לא חומר ספיציפי.

האם מדובר על שיעור שבועי? ממליצה מאד לדבר על פרשת השבוע! בדוק ומנוסה אצל בנות סמינר! כמובן ברמה מתאימה, לא וורטים על הפרשה אלא איזשהו מהלך. כבר שנים הן לא למדו ובקושי יודעות במה מדובר. (גם בקו למען אמהות יש דף קשר לאמא, סגנון דומה רק באורך של שיעור.)

הייתי ממליצה לדבר על נושאים של אמונה וביטחון
כי ברגע שהם יצאו לעולם חלקן9 לא ימצאו שידוך חלקן לא ימצאו עבודה ועוד ועוד נסיונות

רק בקשה אחת
פליז , תרחמי על התלמידות שלך ותבררי על מה המורות האחרות מדברות
כי לאחרונה המצב נהיה קטסטרופה במשך שבוע שלם אותו נושא שטחון כבר מכל הכיוונים
מה שמייצר מתכון בטוח להתפלחויות מהכיתה (ואז המורות נפגעות)
והנני מייצר הרבה פלונטרים כי מצד אחד אי אפשר לדבר על כל דבר(רבע כיתה)
ומצד שני את שאר זה בכלל לא מספק ולא עוזר להן בכלום
אז תעשי חושבים אם את בקטע להכניס את התוכנית הזו
(במיוחד כשמדובר בחסידי)

נתחיל בזה שאין בעיה להעביר את החומר שאני סיכמתי אותו מנקודת המבט שלי! החומר אומנם של המורה הסיכומים שלי!
ואם זה עוזר לעוד אין בעיה להעביר.
ונראה לי תעברו לחנך אנשים אחרים באשכול אחר לא אותי,
תודה!
ברמה עקרוית, גם אם לא היית מסכמת מנקודת מבט שלך, אין בעיה להעיבר את התכנים של הנני, ההפך, הם רוצים להפיץ את התכנים כמה שיותר, וכמה שזה יגיע ליותר בנות זה יותר מבורך.
וממש חובה להכניס למודעות את הבעיה של הטכנולוגיה שמאד מאד נפרצה בשנים האחרונות.

ברמה עקרוית, גם אם לא היית מסכמת מנקודת מבט שלך, אין בעיה להעיבר את התכנים של הנני, ההפך, הם רוצים להפיץ את התכנים כמה שיותר, וכמה שזה יגיע ליותר בנות זה יותר מבורך.
וממש חובה להכניס למודעות את הבעיה של הטכנולוגיה שמאד מאד נפרצה בשנים האחרונות.
תודה על ההקפצה,
זרקו לי בטעות בשנה שעברה את כל הקלסר לימודי לפח..
ומחברת הנני היתה בפנים והתבאסתי- ועכשיו אני רואה שצילמתי פה את הכל- איזה כיף!!
תודה על ההקפצה!

הייתי הולכת על פרשת שבוע עם אקטואליה על מה שקורה לנו ואיך אנחנו יכולים ללמוד מזה
תמיד יש בכל פרשה אקטואליה לתקופה
ולצערי ההרבה בנות סמינר לא ממש מעודכנות מהי הפרשת שבוע!

מישהי הזכירה כאן נסיונות
יש הרבה נסיונות לא רק רוחניים.
איך לפתח חוסן, איך להסתכל על החיים באופטימיות
איך להתמודד מול אנשים
לדעתי יכול לתרום להרבה בנות
ואם לא עכשיו אז לעתיד..

אשמח לקבל פרטי קשר ומייל על ארגון הנני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה