מידע שימושי מהם תסמיני הגל הנוכחי של הקורונה?

• הוסף לסימניות
באמת הציבור כבר נשחק לגמרי
אולי שיעשו משהו יותר שיווקי כי באמת נמאס לכולם
אולי שם חדש והרבה יותר מפחיד
אולי תסמינים יותר קשים
אולי חתימות מהרבה יותר רבנים
חייבים לשנות גישה וטקטיקה

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי קורונה, שיעול, חולשה יותר מפעם קודמת, קול צרוד. לא היה חום והיה לי כל הזמן טעם וריח.
באמת הציבור כבר נשחק לגמרי
אולי שיעשו משהו יותר שיווקי כי באמת נמאס לכולם
אולי שם חדש והרבה יותר מפחיד
אולי תסמינים יותר קשים
אולי חתימות מהרבה יותר רבנים
חייבים לשנות גישה וטקטיקה
בבועות הקוף:sne:

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי לפני כשלושה שבועות.
חום יומיים, חולשה ורצון תמייייד לישון... שיעול, צרידות (השיעול היה טורד במיוחד.......)
ואובדן טעם וריח- לחלוטין!!!!!
רפו"ש לכולם!

• הוסף לסימניות
גם לי היה קורונה לפני שלושה שבועות
חום חולשה כאב גרון...כמו שפעת
אבל עבר.....

• הוסף לסימניות
ובדיקת קורונה שיוצאת חיובי רק כמה ימים אחרי תחילת התסמינים!!
מה שאולי אומר - חוסר שליטה על ההדבקה, אם יש הדבקה כשכבר יש תסמינים אבל הבדיקה לא יוצאת חיובית.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה