כללי מהמבינים בגרפיקה ו/או בציור.

• הוסף לסימניות
בס''ד
כתובה זו ציירתי ב-ILLUS בלי ציור ידני .
אשמח לקבל תגובות<O:p</O:p
<O:p
(כמובן כל הזכויות שמורות- אין להוריד למחשב או להעתיק.) <O:p

קבצים מצורפים

• כתובה.jpg
    2.7 MB · צפיות: 20
  • הגדלה.PNG
    KB 407 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הגהת טקסט: דחזי

לא עברתי על הכל, זה קפץ לי מול העיניים.

• הוסף לסימניות
וגרפית: הקוים למילוי צריכים להיות בתחתית השורה.

• הוסף לסימניות
בס''ד
ממש ממש תודה.
זה הכן עוד לא עבר הגהה סופית.
אשמח לקבל תגובות על העיצוב.

• הוסף לסימניות
בגדול נראה לי ממש יפה אם כי קשה להתרשם מפרטים קטנים בגודל הזה
הטקסטורה ברקע היא ככה בקובץ עצמו או משהו שהדפסת עליו?

• הוסף לסימניות
תודה! מרקם הרקע הוא חלק הקובץ. את צודקת שהתמונה לא כל כך ברוכה. אבל אני לא יכולה לעלות את הקובץ המקורי כמובן. איך מומלץ לעלות דוגמאות?

• הוסף לסימניות
יפה מאד! זה נראה השקעה גדולה
סגנון מעניין. את העיטורים יצרת לבד?

• הוסף לסימניות
בס''ד
תודה. כן, אני אוהבת ליצור לבד את החומר.

• הוסף לסימניות
כתובה-קיצור לתיק העבודות

בס''ד
אני מנסה לעשות קיצור דרך לתיק העבודה כאן
(עשיתי עתק-הדבק מהכותבת תיקי עבודה בצד.)

תודה לרמה פלוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה