מהמטבח לסטודיו....

• הוסף לסימניות
פשוט הדמיה כמה שזה נקי

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
אני משתגעת מהנקיון, מההברקות, מהמיוחדות של המבט שלך.

ולעניין אחר: באיזה פורמט העלית את התמונות? ובאיזה גודל? אני מנסה להבין איך אפשר להעלות תמונות בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;n4870762:
מדהים!!!
אני משתגעת מהנקיון, מההברקות, מהמיוחדות של המבט שלך.

ולעניין אחר: באיזה פורמט העלית את התמונות? ובאיזה גודל? אני מנסה להבין איך אפשר להעלות תמונות בצורה טובה.

תודה!
העליתי בפורמט jpeg בגודל קטן (מגה ומשהו), ניסיתי להעלות דרך 'צרף קבצים' ולא הצלחתי, רק דרך המצלמה ('שתף תמונות')
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש משו!

• הוסף לסימניות
נקי, מדויק ויפה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,

התמונה עם היין האדום תפסה אותי במיוחד

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה ותאורה נהדרות, רעיון מיוחד ויצירתי :)

• הוסף לסימניות
יוכבד ורייזי
תמונות מאלפות

• הוסף לסימניות
מדהים כמה שזה יפה:)

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש!!

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות יותר מזה, פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
וואו!!! מהמם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה