מהמטבח של הבית שלנו....

• הוסף לסימניות
אני על הצילום והסטיילינג.
הני המופלאה על המתכונים.
חנות לבבות בברכפלד על הכלים.

• הוסף לסימניות
יעל, את לא נחה לרגע...
הכל מיוחד ומלא טעם.
את הראשונה והאחרונה הכי אהבתי.

• הוסף לסימניות
האחרונה-מדהימה!
מותר לי להעיר לך?

התמונה הראשונה, צריכה טיפה יישור, והצילום, כדאי לך לרדת עוד טיפה כי כרגע הזווית של הצילום לא במיטבה (ותסלחי לי שלא מצליחה להפיק הגדרות יותר מוצלחות, קרה לי משהו הזוי, מהלידה אני לא זוכרת דברים בסיסיים בשפה העברית, אבל אנגלית, שפת אם אצלי-אני מדברת בשטף, כמו אמריקאית מבטן ומלידה... :))

• הוסף לסימניות
נראה מצוין ומעורר תיאבון!
מפריע לי התפוח שהמתין כנראה מידי הרבה זמן עד לצילום.

• הוסף לסימניות
יעל תמונות מהממות!
הצליחי!

• הוסף לסימניות
יעל התמונות שלך מאד יפות,
אבל שימי לב שבעיתון זה נראה שיש להן עכירות וחסר ברוויה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;2247278:
יעל התמונות שלך מאד יפות,
אבל שימי לב שבעיתון זה נראה שיש להן עכירות וחסר ברוויה.
תודה..
לשים לב? אני שמה.
לעזור זה לא עוזר

• הוסף לסימניות
כיף לראות את זה כאן, כמו שזה בצילום האמיתי.......

• הוסף לסימניות
סטיילינג נהדר!
תמונות מגרות ויפות,
האחרונה מרשימה במיוחד!

• הוסף לסימניות
מושלם! המחמאה לשתיכן! היה כיף לפתוח את העיתון היום.
וגם לי מפריע מאד שבעיתון זה לא כמו שאת מעלה. ההבדל די משמעותי וחבל. מאמינה שזה שייך לעיתון...

• הוסף לסימניות
מגרה ביותר!!
במיוחד שתי האחרונות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה