• הוסף לסימניות
אז אני כן אובייקטיבית.
מהממת!.

• הוסף לסימניות
דבורי את מוציאה את הנשמה עם האחד אחד הזה...;)
שלפי כמה ביחד
בנות יפיפיות יש לך

• הוסף לסימניות
משוגעת על הנוף הזה
והבובה שלך בובה אמיתית!

• הוסף לסימניות
היא מהממת!!
והשיער שלה כזה חמוד.

תמונה צבעונית ויפה

• הוסף לסימניות
יו מכערת קטנה ..
החיוך שלה והברק בעניים טפו תני לה שם איזה ביס

• הוסף לסימניות
איזה פרווה חורפית שמת לה על הראש

והבת שלי אמרה שהיא חמודה.

הן חייכו אחת שניה

• הוסף לסימניות
צבעוניות מדהימה!
לוקיישן ותאורה לגמרי סתווית-חורפית!

נ.ב. את על ניקון. אולי? מסקרן אותי הטווח דינאמי שבתמונה הזו. או שסתם אני טועה. אשמח לשיתוף.

• הוסף לסימניות
הצבעוניות מדהימה!!! השלכת יפהפיה
לדעתי כדאי להוריד מאחורה בשמאל משהו כמו סולם...

• הוסף לסימניות
נראית שובבה לא קטנה
עיניים מדברות יש לה
שמת אותה ברקע כזה מהמם מה את רוצה שיצא לך?מהממת!

• הוסף לסימניות
הבובה שלך-בובה
והתמונה-מהממת!

• הוסף לסימניות
ילדה מהממת!
תמונה מיוחדת

• הוסף לסימניות
דבורי תמונה מהממת והילדה מהממת כבר אמרתי לך בשידור חי :)
היה כיף לראותותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה