דרוש מידע מהן השמות של הזרקות להרזייה שדיברו כאן לאחרונה ?

• הוסף לסימניות
סקסנדה
אזומפיק
נכון להיום בקרוב עוד מגוון

• הוסף לסימניות
תודה
את יודעת מה יותר מומלץ?
איך רוכשים את זה ?
הפנייה מרופא משפחה או התחייבות ?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע
נמאס לי מהמתוקים........

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה
את יודעת מה יותר מומלץ?
איך רוכשים את זה ?
הפנייה מרופא משפחה או התחייבות ?
אשמח למידע
נמאס לי מהמתוקים........
נו באמת, אלפי מילים נכתבו על זה רק כאן
אזומפיק אפשר לחלום עליו וא''א לקבל אותו
סקסנדה אפשר לקבל היום עם עודף משקל לא חמור
נמאס לי...לא מזכה בתרופה כזאת

פונים לרופא משפחה שמפנה (אם יש צורך..) לדיאטנית שהחזיקה לרופא עם המלצה למתן מרשם
הרופא שולח בקשה לאישור ואם מאושר ..מזל''ט אפשר להתחיל להזריק
עולה הכי זול כ - 400 לחודש

• הוסף לסימניות
נו באמת, אלפי מילים נכתבו על זה רק כאן
אזומפיק אפשר לחלום עליו וא''א לקבל אותו
סקסנדה אפשר לקבל היום עם עודף משקל לא חמור
נמאס לי...לא מזכה בתרופה כזאת

פונים לרופא משפחה שמפנה (אם יש צורך..) לדיאטנית שהחזיקה לרופא עם המלצה למתן מרשם
הרופא שולח בקשה לאישור ואם מאושר ..מזל''ט אפשר להתחיל להזריק
עולה הכי זול כ - 400 לחודש
בעלי קיבל אוזמפיק בקלי קלות והוא לא חולה סכרת. לצערי עבר חודש וחצי והוא ירד רק קילו. לא משפיע עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה