- הוסף לסימניות
אפשר פרטים BSHB13579 בשטרודלאני מכירה את זאבי כהן ושמעתי כמה שלקחו אותו והיו מרוצים
אם את רוצה יש לי גם להמליץ על הנדסאי תותח!!
אפשר פרטים BSHB13579 בשטרודלאני מכירה את זאבי כהן ושמעתי כמה שלקחו אותו והיו מרוצים
אם את רוצה יש לי גם להמליץ על הנדסאי תותח!!
מה זה אומר? הוא יכול לחתום כמהנדס?אם את רוצה יש לי גם להמליץ על הנדסאי תותח!!
אני לא בדיוק יודעת את החוקים בזה ומה ההבדלים בין מהנדס להנדסאי.מה זה אומר? הוא יכול לחתום כמהנדס?
אשמח לשמוע פרטיםאם את רוצה יש לי גם להמליץ על הנדסאי תותח!!
מוטי ויזל מאלעד - 0527044381אשמח לשמוע פרטים
אפשר הסבר בבקשה מה הפירוש?הוא מעוניין ע"פ שיטת הבטון החדשה ( ולא של חיים ניב)
על תוספות / מבנים קטנים - כןמה זה אומר? הוא יכול לחתום כמהנדס?
בנין עד 4 קומותעל תוספות / מבנים קטנים - כן
(אגב, רוב ככל השמות שהוזכרו פה את הנדסאים ולא מהנדסים)
ליתר דיוק עד גובה 12 מטר (ללא תלות ישירה במספר הקומות) אני הנדסאיבנין עד 4 קומות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים