מהפכה בתקשורת! אין על סלקום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1182117:
ז....מה עולה כזה דבר בנתיב או בחברות אחרות ?

אין לי מושג מה המחיר של נתיב.
אבל ברור שאנחנו כקהל חרדי בוחרים בסינון של נתיב או אתרוג בלבד!
ולא פוזלים לשום סינון אחר גם אם המחיר זול יותר....

• הוסף לסימניות
נתיב עולה 35 ש"ח, לספק אינטרנט עם הסינון.
2.5 מ"ב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1182125:

חבל שבגלל כאלו תגובות, אנשים עלולים לא לעשות חסימה.
למה, יש אנשים שכן צריכים חסימה אחרת משל נתיב או אתרוג, וכשיקראו כזו תגובה יגידו: אה. ממילא רימון לא נקרא חסימה לפי טענתה, אז מה ההבדל. אם כך לא אעשה חסימה בכלל.

בעלי החברות שכן מגדילים את המחירים סתם, רואים את תגובתך ואומרים לעצמם בסיפוק: אם כך, רוב האנשים יעשו חסימה על אף היוקר, אז למה שנטרח להוריד מחירים?
והם לא מורידים. ומי שכן משחק לו המחיר, (וזו לא עבירה לרצות זול יותר גם באתרוג!! אולי זה לא למהדרין מן המהדרין) לא יעשה אף פעם נתיב כי אלו לא המחירים שלו.
הוא כן יעשה איזו חסימת הורים שתספק לו חברת האינטרנט ברמה נמוכה עוד יותר מרימון.

נקודה למחשבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1182164:
למה, יש אנשים שכן צריכים חסימה אחרת משל נתיב או אתרוג, וכשיקראו כזו תגובה יגידו: אה. ממילא רימון לא נקרא חסימה לפי טענתה, אז מה ההבדל. אם כך לא אעשה חסימה בכלל.

בעלי החברות שכן מגדילים את המחירים סתם, רואים את תגובתך ואומרים לעצמם בסיפוק: אם כך, רוב האנשים יעשו חסימה על אף היוקר, אז למה שנטרח להוריד מחירים?
והם לא מורידים. ומי שכן משחק לו המחיר, (וזו לא עבירה לרצות זול יותר גם באתרוג!! אולי זה לא למהדרין מן המהדרין) לא יעשה אף פעם נתיב כי אלו לא המחירים שלו.

נקודה למחשבה.

רוחב הפס הוא בסך הכל משחק בידי החברות על מנת להעלות מחירים, זה נראה לי זלזול לא נורמלי מצד נתיב לתת רוחב פס של 2.5 מגה כשאין לך אפילו אפשרות לרכוש כזו תשתית בבזק.
אין להם שום בעיה להעלות את רוחב הפס לכל הלקוחות בלי להעלות את המחיר (בדיוק כמו שעשו שאר החברות כשזה הגיע לתחרות).

אני לא בא ח"ו להכשיר איזה שהוא חברה שאינה מסננת כראוי אבל נדהמתי, ואני עדיין נדהם, מהמחיר היקר הזה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר לסחוב עם 2.5 מגה?

• הוסף לסימניות
מניסיון (לאחר שעברתי את מה שעברתי)

-אפשר לקנות ברח' פינס באזור הדוידקה פלאפונים מוכשרים בסביבות 100ש"ח
-שם גם טוענים שאין מכשיר שמתאים רק לסלקום, צריך רק להתאים אותו לחברות אחרות (לשנות את הEMI או משהו בסגנון)

-שווה לעבור מסלקום רק בשביל לא לחכות שעה בטל' לשרות לקוחות (וזה לא עוזר לפנות למכירות כי אז הם מפנים ושוב מחכים)
-אם קניתם פלאפון לא בחנות של רשת תקשורת, תלכו לשם גם שיחליפו לכם תוכנית ככה תחסכו עלויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1182164:

נקודה למחשבה.

מי שמחפש/שמסתפק בעוף זול --- ילך לשוק ויקנה עוף ללא הכשר.
את מוזמנת לעשות גם מחאה כלפי המשחטות או מפעלים כשרים להוזלת המחירים.

אנו משלמים יקר יותר, בהשלמה עם הרצון שלנו למשהו טוב יותר.
ברור שבאתרוג ובנתיב, יושבים ועמלים קצת יותר על סינון האתרים מאשר בכל ספק אחר שאינו מסנן... ועל כך אנחנו משלמים יותר!
גם אני אשמח מאד להוזלת המחירים.
ואנחנו ככח צרכני יכולים לבוא בבקשה להוזלת המחירים.

אופציה של סינון רימון - שוב כמו בהכשרים, יש הרבה שמסתפקים בהכשר הרבנות ישראל.
ואני לא הולכת לחנך אותם
אבל כן אומרת להם, הסינון בהכשר הרבנות הוא הרבה פחות מחמיר, והרבה פחות מקיף!

• הוסף לסימניות
נכון לעכשיו אני בסלקום (2 מכשירים)
התוכנית הכי זולה שהם מציעים לי זה 79 שח כולל הכל
האם כדאי לי לעבור חברה?
אם אני עוברת אני צריכה לקנות מכשירים חדשים (הנצידה של סלקום טענה שהמכשירים לי לא מתאימים לחברות אחרות)
יש לכם המלצה לאן כדאי לי לעבור?
תודה

• הוסף לסימניות
ברור שסלקום יגידו שהם לא מתאימים...
אלו מכשירים יש לכם?

• הוסף לסימניות
יש לי נוקיה C2.
השני אני לא זוכרת את שם הדגם (זה אצל בעלי) גם נוקיה יותר ישן

• הוסף לסימניות
ולי יש טאצ' של סמסונג איפה כתוב דגם מתחת לסוללה?
משהו יודע אם זה יכול להתנייד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1184728:
ולי יש טאצ' של סמסונג איפה כתוב דגם מתחת לסוללה?
משהו יודע אם זה יכול להתנייד?

הדגם כתוב לאחר הדלקת המכשיר.
הניוד לא קשור לסוג המכשיר, אלא לחברה, דהיינו אם המכשיר נקנה בחברת סלולאר, אז אפשר כמדומני לנייד אותו רק ע"י החלפת מוח. ואם הוא נקנה מחנות פרטית, אז אפשר לנייד בין החברות שאליהם הוא פתוח.

• הוסף לסימניות
לפני שאת עוברת לחברה אחרת
קחי בחשבון את עלות כרטיס הסים החדש = 50-100 ש"ח
ואת עלות התאמת המכשיר לחברה החדשה = 30-50-150 ש"ח
[אם רק פריצה קלה, אז אפשר ב30 ש"ח, מסובך יותר עולה יותר. לא כל מכשיר ניתן לפריצה, מכשיר חדש מחירו החל מ 150 ש"ח]

• הוסף לסימניות
אשמח לעצתכם:
יש לי מכשיר מסלקום ומסלול של 600 לכשר 600 לנייח- ב40
המכשיר עצמו 20 לחודש
אם חרגתי מהדקות או דיברתי ללא כשר עד 15 ₪ אני מקבלת החזר של 15₪- על המכשיר
ובעבור המכשיר הקודם שהיה לי אני מקבלת זיכוי כל חודש של 5
סה"כ: 20 ₪ זיכוי- כנגד 20₪ מכשיר
בדר"כ אני חורגת... פעם אחרונה קיבלתי סכום מנופח מידי - רציתי לעבור לתוכנית"דבר חופשי לכולם"- הציעו לי ב- 109₪ בסלקום
באורנג הציעו ב- 59 הכל כלול- אבל:
1. נשאר לי לשלם על המכשיר בסלקום עוד 16 חודשים=20*16=320
2.פריצה של הטלפון מסלקום לאורנג או מכשיר חדש
3. ומהנ"ל גם סים....

מה לדעתם נכון לעשות להשאר בסלקום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1182125:

מי אמר לך???
מה עם נט - צח??

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות נתיב עם כל ספק תקשורת אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1185295:
מי אמר לך???
מה עם נט - צח??

אכן, יש גם נט-צח,
שפחות עובד עם הקהל הישראלי, אבל גם מדובר בסינון מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה