מהקורהכאן - בגדים מנקסט ואיבי

• הוסף לסימניות
כל היום יש מודעות למכירה מנקסט, מה זה אומר? שמקבלים מוצרים לא טובים? ולמה אין מודעות למכירה מאי בי?
זה חשוב לי לדעת כי אני מעוניין לעשות קניה כזו.

• הוסף לסימניות
אומנם לא אני פירסמתי אבל לרוב מה שמוכרים פה מנקסט זה בגלל שהמידה לא מתאימה.

פחות קונים כאן באיביי ולכן גם אין הודעות למכירה משם.
בנוסף, כשקונים באיביי נרהא לי לרוב זה לא ביגוד - כך שאין עניין של טעות במידה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1287342:
אומנם לא אני פירסמתי אבל לרוב מה שמוכרים פה מנקסט זה בגלל שהמידה לא מתאימה.

פחות קונים כאן באיביי ולכן גם אין הודעות למכירה משם.
בנוסף, כשקונים באיביי נרהא לי לרוב זה לא ביגוד - כך שאין עניין של טעות במידה...

דווקא ישבתי היום מול המחשב ועלו לי עשרות - מאות בגדים בכל הגדלים, זה לא מופיע בקטגוריות, צריך לרשום בשורת החיפוש בגדי בנות וכו' באנגלית והוא מביא תוצאות מיוחדות יותר ופחות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1287533:
דווקא ישבתי היום מול המחשב ועלו לי עשרות - מאות בגדים בכל הגדלים, זה לא מופיע בקטגוריות, צריך לרשום בשורת הם קוניחיפוש בגדי בנות וכו' באנגלית והוא מביא תוצאות מיוחדות יותר ופחות..

נקסט היא חנות אמינה- אתה יודע ממי אתה קונה. יש לך על מי לסמוך
באיביי אתה לא מכיר את המוכר, מדובר באוסף של אנשים מכל רחבי הגלובוס שמציעים את מרכולתם, הקניה שם זה סוג של הימור.
ולכן קונים שם פחות בגדים,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה