מהשלג שעבר

• הוסף לסימניות
צילמתי מעט מרחוק - מחלון ביתי.
ללא עיבוד

קבצים מצורפים

• DSC_5603.JPG
    KB 392.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תמונה מקסימה (בעיקר אחרי העיבוד)

אהבתי את המשחקים של האור וצל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1532988:
הדמויות הכהות, התאורה האחורית, קווי השלג ... אוירה מסתורית ויפה ...
שתף תמונות שלג מגובה העיניים :)
מציע עיבוד מהיר
צפה בקובץ המצורף 227986

הזוי מה שקרה כאן!
אתה הפכת את התמונה לתמונה מענינת עם אמירה שמשדרת הרבה.
ואוו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;1532991:
הזוי מה שקרה כאן!
אתה הפכת את התמונה לתמונה מענינת עם אמירה שמשדרת הרבה.
ואוו!

אני אישית מעדיף למעט בעיבוד. לו הייתי מעבד אזי אין בה שום ייחודיות כי גם צלליות ניתן לעבד. מ"מ בדיעבד באמת העיבוד מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזר צלם;1533022:
אני אישית מעדיף למעט בעיבוד. לו הייתי מעבד אזי אין בה שום ייחודיות כי גם צלליות ניתן לעבד. מ"מ בדיעבד באמת העיבוד מצויין.
הי זה התמונה שלך אתה יצרת אותה וכל הכבוד לך!

אבל היא היית החשוכה והיו בה פריטים שהפירעו לתמונה.

והנה חיתוך נכון ועיבוד במידה מעולה שדרגו אותה פלאים.

כמובן הקרדיט מגיע לך על ראייה נכונה וצילום התמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה