מים צלולים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מהשנה הבאה: ''שישי חופשי''; מסתמן: ב-1 בספטמבר חטיבות הביניים והתיכונים יעברו ל-5 ימי לימוד
ימי שישי יהיו ימי חופש...
ימי שישי יהיו ימי חופש...
מידע שימושי מהשנה הבאה: ''שישי חופשי''; מסתמן: ב-1 בספטמבר חטיבות הביניים והתיכונים יעברו ל-5 ימי לימודתמיד?הבנות שלי מכיתה ט' בחופש בשישי.
מה חדש בזה?
תמיד?
גם בתיכון?
זה מה שמסתמןאני יודעת שלא בכל המקומות זה כך, זה אומר שרשמית מטעם המדינה חופש בשישי?
זה מה שמסתמן
מהלך של השרה החדשה.....זה מה שמסתמן
יג יד זה סמינראגב תיכונים זה גם כולל יג יד?
אחד מהמינוסים להיות מורהועוד יותר הזוי שאמהות בישראל צריכות לצאת ללמד בימי שישי
אצלנו ניסו לעשות זאת ואמהות התלוננו שהבנות קמות מאוחר וההספקים אותו הדבר (או פחות..)הבנות שלי מכיתה ט' בחופש בשישי.
במחילה, עושה לי רע לשמוע את זהאצלנו ניסו לעשות זאת ואמהות התלוננו שהבנות קמות מאוחר וההספקים אותו הדבר (או פחות..)
אז עשו לימודים בשישי עד 10, כך הבנות ב10 חוזרות הביתה אחרי תפילה, ארוחת בוקר וגם קצת לימוד..
ויאללה לעבודה בבית..
בעיני הכי חכם שיש...
ופה באה השאלהבמחילה, עושה לי רע לשמוע את זה
חשבת על הבת שלך?
שקמה בשבע, התלבשה, התארגנה כדי לצאת בשבע וחצי בשביל להגיע לסמינר בשמונה
והתפללה ואכלה, ושמעה שיעור אחד
ויצאה מהסמינר ב10 כדי להגיע הביתה ב10 וחצי, לנוח חצי שעה ולהתחיל לעזור ב11
לא עדיף שהיית מעירה אותה ברוגע ב10 כדי שתתפלל ותאכל בנחת ותהנה מיום יותר רגוע ותתחיל לעבוד ב11 רק בלי כל החירפון הזה?
לה לא מגיע קצת חופש ורוגע, היא חייבת לרוץ כל היום סביב עצמה?
יקצצו בחופשותרעיון מבורך לדעתי (לפי מה שאני שומעת פה, בלי פרטים נוספים)
מעניין לאן ידחסו את ה3-4 שעות האלו- יאריכו את יום הלימודים?
עדיף....יקצצו בחופשות
זה, הרבה יותר הגיוני מ-יקצצו בחופשות
ילמדו יותר מאוחר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: