- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלב ודבש;1415706:יש מכירה בתורה מציון 14
מביא סוג מאד טוב מחו"ל.
נכתב ע"י חלב ודבש;1415706:יש מכירה בתורה מציון 14
נכתב ע"י חמחם;1416670:
נכתב ע"י חמחם;1416670:אגב,בד"כ רוב האברכים לא נועלים מגפים או משהו שמזכיר את זה .
אברך הוא אברך. זהו.
נכתב ע"י ביקי;1416624:גם אני קניתי לבעלי את המגפיים הנל (בירושלים 150 שח)
ערדליים לדעתי בגשמים רציניים לא מאד עוזרות, כי כשיורדים לכביש שוצף מים או לשלולית המים יכנסו מלמעלה
המגפיים נראות ממש כמו נעלי עור, אף אחד לא מאמין שמדובר במגפי גומי
נכתב ע"י חן שיין;1442460:... לא צריך לקנות ב- 150 ש"ח.
אני מכירה אישית הרבה אברכים עם מגפי גומי
כמו של קצבים וכד/ או פועלי בניה
בעלות של 30 ש"ח
נראה אותו הדבר כמו אלו של ה150 ש"ח.
-אפשר לקנות בחנויות לחומרי בניה.
נכתב ע"י מגה;1442704:מה הקשר
אברך שהולך עם מגפיים הוא נחשב לסוג ב'?
יותר נורמלי להיות ספוגים, לשבת יום שלם בכולל ולקפוא מקור ברגליים, ואח"כ כמובן להיות מצוננים או חולים עם חום - ואולי אפילו בגלל זה להפסיד יום לימוד בכולל ???????
נכתב ע"י ביקי;1416624:גם אני קניתי לבעלי את המגפיים הנל (בירושלים 150 שח)
ערדליים לדעתי בגשמים רציניים לא מאד עוזרות, כי כשיורדים לכביש שוצף מים או לשלולית המים יכנסו מלמעלה
המגפיים נראות ממש כמו נעלי עור, אף אחד לא מאמין שמדובר במגפי גומי
נכתב ע"י חנון;1443311:הרבה מאלה שנהוג אצלם ללכת עם גרביים שחורות עד הברכיים [הויזן-זאקן בלע"ז] לובשים מגפיים בגשם
כנראה...אני עוד לא ראיתי....
אולי אני לא חיה מספיק שנים:
דווקא ראיתי הרבה עם מגפייםהצעירים- אף אחד לא הולך עם מגפיים. נקודה.
כולם מתביישים, ומעדיפים להלך ב"נעלי סירה" תרתי משמע:
ומבוגרים-אולי בגלל שאני לא רואה כמעט בגשם, לא נתקלתי מהלכים במגפיים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים