עזרה מה אוכלות ילדות בגן בארוחה משותפת- דחוף!

• הוסף לסימניות
היי
תנו רעיונות קלילים ומתאימים לארוחה משותפת לילדות בגן חובה
(שבעצם כל ילדה מביאה משהו)

לחם עם שוקולד?
שוקו ולחמניה?
ברצינות, רעיונות יותר מעניינים...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בגן של הבת שלי הביאו לחמניות ,ירקות חתוכים יפה, זיתים, ביצים קשות, לבנים/ מעדנים, גבינה צהובה חתוכה למשולשים
ואז כל נגיד 4-5 בנות מביאות אותו דבר.

• הוסף לסימניות
בגן של הבת שלי הביאו לחמניות ,ירקות חתוכים יפה, זיתים, ביצים קשות, לבנים/ מעדנים, גבינה צהובה חתוכה למשולשים
ואז כל נגיד 4-5 בנות מביאות אותו דבר.
גם אצל ביתי עשו משהו דומה
הביאו 4 טוסטרים וכל הילדות הביאו דברים לטוסט פיצה היה להם טעים ומהנה להרכיב את הסנדוויץ עם התוספות שהן אוהבות לקינוח הן הכינו ג'לי תות

• הוסף לסימניות
באחת השנים הגננת אצל הבת שלי בר"ח חשוון או כסלו, עשתה חצאי פיתות מרוחות בשוקולד וסוכריות, עם מקל ספא אולי או משהו אחר וסידרה לכל ילדה בצורת מטריה.

• הוסף לסימניות
לחם פרצןף מורחים להן גבינה והן מסדרות לעצמן פרצוף מירקות זיתים מלפפון עגבניה וכו

• הוסף לסימניות
פלאפל, צ'יפס, סלט ירקות, חומוס, קטשופ, פיתות, חמוצים, שתיה,

גבינה צהובה, גבינה לבנה, מעדנים, ירקות חתוכים, ביצים קשות, חמוצים, קטשופ, רוטב פיצה, פיתות/לחם/לחמניה, שתיה.

נקניקיות, צ'יפס, סלט ירקות/ירקות חתוכים, חומוס, קטשופ, לחמניות, חמוצים, שתיה,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
יש עוד רעיונות?
אולי משו שקשור לחורף?

@אמא של חני למה התכוונת?

שוב תודה לכולם!
מקל סבא :) שגיאת הקלדה.
מרחו את השוקולד על הצד החיצוני של הפיתה, והעמידו מקל באמצע.
זה היה מאוד חמוד, (הם שלחו תמונות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה