כנ"לבשבועיים האחרונים לפני פסח המקפיא מבשל לי ארוחות צהריים והמיקרוגל מחמם אותן.. כלי אחסון לפח, אוכלים כמובן בכלים ח"פ.
הבעיה עם קוסקוס שהוא מאד מתפזר ונדבק לבגדים.אפשר להכין קוסקוס
ולא צריך גז או כיריים
חכמת ההמונים קוראים לזה!מה זה משנה מה אוכלים אצלינו?
אם את מכינה קליל- אשרייך!
אם יש לך זמן לארוחות מושקעות- גם אשרייך!
העיקר שיש אוכל.
שכל אחד יסתכל בצלחת שלו (כמו שלימדו אותי כשהייתי קטנה)
מענין לראות איך התנור נראה אחרי שנתיים שלוש ללא ניקוי יסודי שנעשה פעם בשנה בערב פסח בלבד.(אני לא מנקה בכלל. הגוי שלי מוכן לקנות גם עם שאריות שומן שרוף)
את מניחה המון הנחות מקדימותמענין לראות איך התנור נראה אחרי שנתיים שלוש ללא ניקוי יסודי שנעשה פעם בשנה בערב פסח בלבד.
זה אפילו לא מתכון.אפשר מתכון בבקשה?
ואצלי כך, בלי שום טראומה.לי יש טראומת ילדות מכל ערב פסח...
ולכן המטבח אצלי הוא אחרון חביב!
יום לפני בדיקת חמץ, אני בעלי ומנקה מסתערים עליו... ומסיימים!
וזהו, כמעט כל ערב פסח אוכלים ר-ג-י-ל!!!
וכן, אני מארחת בליל הסדר... שלא תדאגו![]()
גם אצלי ככה ממש בלי טראומה.ואצלי כך, בלי שום טראומה.
לא מצליחה להבין מנין האסמכתא לכך,את מניחה המון הנחות מקדימות
התנור שלי מתנקה הרבה פעמים במשך השנה
אבל אף פעם לא בעדיפות עליונה או בזמני לחץ
אין שום עניין הלכתי לנקות את התנור בערב פסח. תבררי. כלום. המקסימום שתקבלי שמי שממש רוצה להדר מכל הכיוונים או מעדיף לא למכור מסיבה כלשהי, ידליק את התנור על חום גבוה לעשרים דקות
שאריות חמץ? ראית פעם שאריות חמץ בתנור שלך?לא מצליחה להבין מנין האסמכתא לכך,
כשהרב שלנו טען אחרת, אם יש שם שאריות חמץ?
להדליק על 200 מעלות 20 דק', לא מכשיר תנור שאינו נקי, לרסס סנט מוריץ- עלל הכל זה מצוין- כי אם יש שאריות- הוא פוגם אותם ואינן ראויות למאכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים