כללי מה אומרות ההנחיות הבאות?

• הוסף לסימניות
אין לשמור תמונות עם Color Management.
אין לשמור תמונות עם Transfer Function.
אין לשמור את התמונות עם Halftone Screen.
חובה למקם HighRes ולא LowRes בסגירת העמוד הסופי.
יש להזהר לבדוק שימוש נכון ב- OverPrint (מומלץ רק לטקסטים).
בסגירת העמוד ל- Pdf יש לבחור ב-GraphoOnly בדסטילר או לחלופין ב-Press.
אין לייצר קבצי PDF ישירות מתוכנת העימוד במקרה של Indesing ניתן לשמור ישירות לקובץ PDF אבל צריך לקבל הוראות מהדפוס.

• הוסף לסימניות
מה זה סינית?
או שאפאחד פה לא סגר לדפוס רוטציה.
אני מאמינה שאין אצלי את הדברים האלו... אבל בכל אופן...

• הוסף לסימניות
overprint פרושו הדפסה מעל ז"א שאם זה בצבע צהוב מעל כחול מתקבל צבע חדש- ירוק
למצב זה משתמשים בד"כ רק בצבע השחור שלא אכפת לי שיקבל גם את הצבעים שתחתיו וממילא אקבל שחור כהה יותר. אם אני מבצעת overprint לאוביקט בצבע לבן האוביקט לא יודפס מכיון שהצבע הלבן נוצר רק מהעדר כל צבע אחר, לכן צריך מאד להזהר בהגדרות של הoverprint ובד"כ בדפוס משתמשים בו בשחור לטקסטים
או בעבודה שבנויה בcmyk כצבע פנטון נוסף לשטנץ רק בשביל הדפוס כדי ליצר קו סכין ובהדפסה מוחקים אותו.

• הוסף לסימניות
כן, אבל איפה אני משתמשת בזה?
ומה זה כל שאר המילים הלא ברורות?

• הוסף לסימניות
לגבי אובר פרינט
ברירת המחדל של אינדיזיין נותנת לצבע השחור את האפשרות להיות מעל כל הצבעים האחרים
כדי שבמידה ויהיו תזוזות קלות זה לא יורגש במלל
בסגירת העמוד להדפסה יש להשתמש בהוראה של פרס שפרושה הדפסה
וניתן בודאות ליצא פידיאף מתוכנת אינדיזיין
כמובן לפי הגדרות נכונות

לגבי ארבעת הראשונים לא ידוע לי
ד.א. מאיפה ההנחיות הללו
לדעתי כל בית דפוס ידע להסביר

• הוסף לסימניות
בסוף התקשרתי.
הרוב קשור לפריהנד ע"ה.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה