מה אומרים? מעורבת פה עריכה?

• הוסף לסימניות
חסום....

• הוסף לסימניות
מה זה הדבר הזה???
אני בהלם!!!!!!!!
:confused::rolleyes:
מה זאת אומרת עריכה? שהדביקו פסקול?
אם זאת הכוונה אז לא נראה לי יש גאונים העולם ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ms;1056763:

קופי חסום?

נכתב ע"י rainbow;1056768:
מה זה הדבר הזה???
אני בהלם!!!!!!!!
:confused::rolleyes:
מה זאת אומרת עריכה? שהדביקו פסקול?
אם זאת הכוונה אז לא נראה לי יש גאונים העולם ;)

לא, חשבתי שמישהו אומר לו את האותיות, ורק אח"כ הוא אומר אחריו.
אפשר להוריד את הקטע ולהוסיף רעש רקע ממקומות אחרים בוידיאו.

עשיתי בעצמי כבר כמה פעמים דברים על קטנטנים 'חכמים' בשיטה הזו, לכן קשה לי להאמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;1056780:

לי פתוח 'קופי', אך הקישור הנ"ל חסום, ייתכן שזה לינק ש'קופי' נתן, אך הוא לא חלק מהאתר של 'קופי',
נשמח אם תעלו לשרת אחר לטובת הסקרנים החסומים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1056796:
נשמח אם תעלו לשרת אחר לטובת הסקרנים החסומים...

בשמחה

קבצים מצורפים

• תינוקים מיוחדים.wmv
    4.4 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
מתוק.. מעניין ש"היפופוטם" הוא איית מהר יותר מ"סוס"... נראה ערוך אם כי הילד נראה יותר מבני גילו.

• הוסף לסימניות
זה די ישן
משו כמו 2009 אולי לפני
זוכרת שכולם שחו בילדון המחונן...
גאונים, יש כאלה דברים!

• הוסף לסימניות
זה נראה שלימדו אותו בע"פ כי הוא שולף את זה אפילו בלי לחשוב כמו מכונה

• הוסף לסימניות
אולי יש לו ממולו מסך פרומפטר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה