דרוש מידע מה אומרים על גל הפיטורים בהיי טק?

• הוסף לסימניות
סטארטאפ/ חברה קטנה אחרת
אמרת את הנתון הכי חשוב.

אלו החברות שחוטפות ראשונות מכות בזנב.
וזה לא קשור כלל לאיכות העובד או לגודל המשכורת שלו.

סטארטפים יודעים לפרגן משכורות גדולות אבל הם גם הרבה פעמים פחות יציבים, כי בסופו של דבר הם פונים למשקיעים.

• הוסף לסימניות
אני דווקא שמעתי על המון משרות פנויות
פנו עלי עכשיו הרבה הצעות טובות עם תנאים מעולים.
איך מגעים לזה?
בעלי סיים לימודים כבר לפני שנה - ואין לו עדיין עבודה בתחום
אף אחד לא רוצה לקבל ג'וניורים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בלינקדאין נתונים, אין לי קישור כרגע,
הפיטורין בעיקר בסטארטאפים כרגע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה רמת אנגלית נצרך?
כמה שווה לי להשקיע ובמה, בדיבור / בקריאה וכתיבה.?

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי מחברה על פיטורין אצלם
כרגע 5 אחוז מכלל העובדים
עם חשש לגבי ההמשך
לא סטארטאפ

אתמול הייתי בדיון עם רו"ח בכיר מאד שמכיר טוב את הענף
הוא טוען שזה האטה מתבקשת למשכורות שקפצו בשנתיים האחרונות בלי שום פרופורציה
לדעתו, השכר ירגע ויגיע לרמה שהיה לפני שנתיים
יפה מאד אבל נורמלית

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך להירגע- סך הכל (כמו שצפו מראש...) המיתון הגיע גם להיי טק.
המקצוע לא הולך להעלם ( אלא להעלים מקצועות אחרים)
ובקשר ללומדים- אין מה לחשוש אבל כמובן שצריך להתפלל והרבה סייעתא דשמיא כמו בכל דבר.

• הוסף לסימניות
זה סה"כ תיקון שוק...
מניות הטכנלוגיה קפצו ללא פורפורציה בשנתיים האחרונות, וכעת הם צנחו חזרה-בעיקר בארה"ב, מי שנפגע מזה ראשון זה לא חברות מבוססות אלא סטארטפים קטנים שמגייסים השקעות כל הזמן, וגם זה יתוקן בשנה שנתיים הקרובות.
ולגבי אם ללמוד, זה עדיין אחד המקצועות המשתלמים ביותר, אבל המלצה שלי שמכיר את השוק מקרוב, ללמוד יותר פול סטאק ואבטחת מידע, שזה דברים שיהו חייבים תמיד גם במיתון מטורף...

• הוסף לסימניות
יש פיטורין, ועוד איך!
אני עובדת במשרד עם כמה נשים שכל אחת עובדת בסטארטאפ/ חברה קטנה אחרת,
שלוש מתוך עשר!!! פוטרו בחודש האחרון! והם תותחיות באמת!
הם פוטרו מאילוצים כלככלים של החברה
הפיטורים הם בעיקר בצפון
במרכז עדיין לא מרגישים כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה