מה אומרים על ההצעה הזאת?

• הוסף לסימניות
מדובר על הלוואה שאינה לרכישת דירה, אלא תוספת על משכנתא קיימת.
[זה מגדיל לי את המשכנתא ל -50 % משווי הדירה]
החלק של ה- 360,000 ש"ח הוא משכנתא לשיפוץ הדירה
והחלק של ה - 190,000 ש"ח הוא מוגדר 'משכנתא לכל מטרה', וזה סיבת הריבית היקרה
הלוואה לכל מטרה.png

קבצים מצורפים

• הלוואה לשיפוץ.png
    הלוואה לשיפוץ.png
    KB 124.6 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
והחלק של ה - 190,000 ש"ח הוא מוגדר 'משכנתא לכל מטרה', וזה סיבת הריבית היקרהצפה בקובץ המצורף 1277374
משום מה הקבצים המצורפים לא נפתח לי. תכתוב אם אתה יכול.

דבר נוסף.. אם אין תוכנית לפרוע בזמן הקרוב?? ואתה באמת משפץ??? אתה יכול להגיע לדברים הרבה יותר טובים. ולהכניס הכל כשיפוץ ללא כל מטרה..
ואת המשכנתא המקורית שלך תעלה גם. תחושה שאתה יכול לצאת מכל הכיוונים הרבה הרבה יותר טוב..

• הוסף לסימניות
והחלק של ה - 190,000 ש"ח הוא מוגדר 'משכנתא לכל מטרה', וזה סיבת הריבית היקרהצפה בקובץ המצורף 1277374
יקר יקר יקר!
גם השיפוץ וגם הכל מטרה!

• הוסף לסימניות
יהיה הכי מועיל אם תשלח את פירוט המשכנתא הקיימת שלך
כדי להבין אם משתלם לך בכלל לקחת הכל לבנק אחר
ריביות באמת גבוהות

• הוסף לסימניות
לפי מה שנראה זו הצעה מבנק מזרחי טפחות, לא?!
הם די יקרים בדרך כלל...

• הוסף לסימניות
יהיה הכי מועיל אם תשלח את פירוט המשכנתא הקיימת שלך
כדי להבין אם משתלם לך בכלל לקחת הכל לבנק אחר
ריביות באמת גבוהות
אין שם קשר בין המשכנתא שלי לצורך רכישת הדירה שהיא ממשיכה כרגיל.
כרגע הוספתי לקיחת הלוואה נוספת לצורך שיפוץ ולכל מטרה.
השאלה שלי האם כמשכנתא לכל מטרה גם הריביות האלו גבוהות, או שזה הריביות הקלאסיות כשמדובר לכל מטרה?

• הוסף לסימניות
אין שם קשר בין המשכנתא שלי לצורך רכישת הדירה שהיא ממשיכה כרגיל.
כרגע הוספתי לקיחת הלוואה נוספת לצורך שיפוץ ולכל מטרה.
השאלה שלי האם כמשכנתא לכל מטרה גם הריביות האלו גבוהות, או שזה הריביות הקלאסיות כשמדובר לכל מטרה?
כפי שכבר כתבו לך, זה יקר גם ביחס ללכל מטרה ולשיפוץ, ואפי' ביחס לבנק מזרחי.
@E_Y ביקש לראות גם את המשכנתא הקיימת שלך כדי להבין אם כדאי לך אולי למחזר גם את המשכנתא הקיימת לבנק אחר.
אף אחד פה לא חשב שיהיה שינוי במשכנתא שקיבלת למטרת דיור בגלל המשכנתא החדשה....
ציינו פה שאולי כדאי לשקול מחזור של הכל לבנק אחר כדי לקבל את הכל בלפחות 2% ממה שהציעו לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה