דיון מה אומרים על לימודים בקורסים דיגיטליים

• הוסף לסימניות
מענין אותי לדעת האם זה צורה סבירה ללמוד דרך קורסים דיגיטליים
כי אני מתעניין ללמוד צילום דרך איזה אתר חדש שראיתי שמפרסמים שמעוצב מאוד יפה עם הבינה וגם הקריינות זה הבינה המלאכותית
הסיבות שאני חושש כי אולי עדיף בצורה פרונטלית או שזה דווקא צורה טובה ללמוד כי תמיד אפשר להתעכב דהיינו לעצור את הסרטון והכל אפשר לשמוע שוב וזה בזמן שלך
אשמח לשמוע אם יש מנוסים בעניין

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
זה תלוי ביכולות של הבן אדם וגם בטיב הקורס, אז אין לזה תשובה חד משמעית.

• הוסף לסימניות
כי אני מתעניין ללמוד צילום דרך איזה אתר חדש שראיתי שמפרסמים שמעוצב מאוד יפה עם הבינה וגם הקריינות זה הבינה המלאכותית
הסיבות שאני חושש כי אולי עדיף בצורה פרונטלית או שזה דווקא צורה טובה ללמוד כי תמיד אפשר להתעכב דהיינו לעצור את הסרטון והכל אפשר לשמוע שוב וזה בזמן שלך
לדעתי זה פשוט עניין של יכולת ריכוז והעדפה אישית אני עצמי לקחתי קורס דיגיטלי בציור ופחות התחברתי כי פשוט לא היה את מי לשאול בזמן אמת אתה לבד מול המסך וזהו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות

היא צלמת מטורפת,
ויצא לי להכיר כמה צלמות שלמדו אצלה ויש להם עבודות מדהימות,
אחת מהן היא הבת של @rivkic שאצלה בחרתי לעשות את הצילומי ניו בורן של הבן שלי,
והייתי מרוצה בטירוף.

• הוסף לסימניות
גם אני מכירה אותה. צלמת ומורה לצילום מאלפת ממש. הרבה מהצלמות המפורסמות הן תלמידות שלה. וגם יצא לי לראות חלק מהסרטונים. ממש חויה ומסביר בצורה ברורה ונעימה. יש גם דרך ליצור איתה קשר ולפידבקים על התמונות.

• הוסף לסימניות
אפשר בהחלט ללמוד מקורסים דיגיטלים
צריך 2 דברים לבדוק:
1. מקצועיות הקורס (מאד קל לפרסם גם קורס טיפשי...)
2. מיומנות הקשב והרצינות של הלומד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה