ester21koral
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
תוכלי לשלוח לי גם, בבקשה? estersharir המשך גימיל..יש לי בשמע של בנות
אם תרצי שימי מייל ואשלח לך
תוכלי לשלוח לי גם, בבקשה? estersharir המשך גימיל..יש לי בשמע של בנות
אם תרצי שימי מייל ואשלח לך
אם כבר.. אפשר להוסיף קודם "לישון על צד שמאל" כך מתרגלים מינקות לישון על צד שמאל מה שטוב ונכון ע"פ ההלכה (בכ"א עד חצות לילה) וגם ע"פ הרפואה.אצלי אחרי קריאת שמע מדקלמים
"לילה טוב
חלומות נעימים
תקום על צד ימין
שינה מתוקה ונשי נשי קה"
ואחר כך שירים שקטים בעיקר מימי הסמינר עד שנרדמים
גם אני רוצה בשמעאשמח מאוד!
elish.miller7אין לכתוב כתובת מייל
תודה!
אשמח מאד לקבל ג"כ!!!אשמח גם
t0573128582 ג'ימייל
מאיזה קלטת זה? ממש מדגדג לי...השיר "שן עינך" העתיק והטוב של חיים בנט.
"שן, עינך נא עצום
נומה בני נום וחלום
נרדמה כבר החמה
בקינה יונה נמה
הפרחים אספו עלים
וישנים הגוזלים
ורק אבא טרם שב
הוא לומד תורה עכשיו
וכו' וכו'....
יהודים הם בני מלכיםמאיזה קלטת זה? ממש מדגדג לי...
אצלינו דומהאצלנו מדקלמים באידיש
"א גוטע נאכט
שלאף געזונט, שטיי אוף געזונט
זיי מצליח מיט כל טוב
טאטי און מאמי האבן דיר גאר שטארק ליב"
בתרגום חופשי:
"לילה טוב, שינה בריאה, תקום בבריאות
שיהיה לך הצלחה וכל טוב
אבא ואימא אוהבים אותך מאד"
אני עד היום בתור אמא לילד שרה לילד אחרי קריאת שמע, אבל גם שרה לעצמי לפני השינה שלי.... (:
שיר מרגש ממש!אצלינו יש שיר ישן אולי מישהו מפה ידע להגיד לנו מה כל המילים כי רק את המנגינה אנחנו יודעים
השיר מתחיל במילים "בעיירה קטנה הרחק"
שיר יהודי של פעם
אבל המילים נשכחו (נראה לי מראש לא ידעו את הכל...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //