מה אומרת ההודעה הבאה?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עורכת סרט בפרמייאר, הסרט מורכב מהרבה סרטים.
מדי פעם מגיעה אלי הודעה כזו:
האם זה אומר שאין מספיק זכרון רם במחשב? או מה בדיוק?

קבצים מצורפים

• מסך.jpg
    KB 192.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הוא אומר שהפרימייר עובד מאוד לאט על הזיכרון של המערכת, תמשיכי בזהירות.

• הוסף לסימניות
אני מתחילה להלחץ....
להוסיף עוד זכרון רם? זה יעזור? (יש לי 2 ג'יגה)

• הוסף לסימניות
מומלץ.

תוכלי ללחוץ ctrl+alt+delete, ולצלם את כרטיסיית ביצועים ולהעלות לכאן?

• הוסף לסימניות
אני ממש מודה לך על העזרה. מדובר במצגת גדולה מאד. וחשובה.

קבצים מצורפים

• מסך.jpg
    KB 195.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ותלחצי על המחשב שלי ע"י הכפתור הימני בעכבר>מאפיינים>ותעלי תמונה

וכן תלכי לכרטיסיית תהליכים כמו בהודעה הקודמת שלך, ותעלי תמונה של כל התהליכים (תגדילי את החלון).

• הוסף לסימניות
תודה.. חכיתי לתגובה ממך

קבצים מצורפים

• מסך.jpg
    KB 451.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אז ככה, יש לך 2 גי'גה זיכרון פנימי מובנה במחשב, אם תשימי לב בכרטיסיית הביצוכים כתוב שאת משתמש ב- 2.06 ג'יגה כלומר הזיכרון שאיננו מנוצל ע"י המחשב מהדיסק הקשיח האיטי מהזיכרון הפנימי עשרות מונים, ולכן פרימייר איטית ועושה בעיות.
במנהל המשימות שלך כתוב שאת משתמש בפרימייר ופוטושופ ביחד , וןזה לא מומלץ כלל במחשב כמו שלך.

וכן כתוב שאת משתמשת בפיירפוקס באותו זמן, בקיצור כשאת על פרימייר תסגרי את כל התוכנות והחלונות האחרים, או שתקני עוד 2 גי'גה. אך בכ"א מומלץ למעבד שתסגרי חלונות אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה