איזה דיסק זה? איך אני מגיעה אליו? ואיך אני מרוקנת?
את הקאש של פרימייר ואפטר אני מרוקנת מידי פעם,צריך גם למחוק מידי פעם את הקאש של פוטושופ ופרמייר
השאלה בעקבות מה הגיעה ההודעה הזו.איזה דיסק זה? איך אני מגיעה אליו? ואיך אני מרוקנת?
צפה בקובץ המצורף 1196999
תמחקי את הקאש של פוטושופבדיוק רציתי לשאול גם על פוטושופ-
נהיה לי משהו מוזר, אולי השתנה לי משהו בהגדרות,
כשאני משתמשת במסיכה - המכחול השחור עובד לי והלבן לא!! ):
איך מסדרים את זה??
ועוד משהו- כשאני מוחקת את המסיכה מה שסימנתי בה במכחול השחור נשאר לי על השיכבה עצמה!
פליז מישהו יודע מה זה???
שזה אומר?תמחקי את הקאש של פוטושופ
איך מגיעים אליו? זה במקום אחר? אני מוחקת קאש בתוך תיקיית אדובי - common וכותמחקי את הקאש של פוטושופ
מצרפת לך משהו שהעלו באחד האשכולות בפרוגאיך מגיעים אליו? זה במקום אחר? אני מוחקת קאש בתוך תיקיית אדובי - common וכו
מעניין, כל התיקיות שצוינו כאן, היו ריקות אצלימצרפת לך משהו שהעלו באחד האשכולות בפרוג
ללחוץ על מקש Windows ואח"כ על R
מופיעה חלונית לכתוב שם temp ואח"כ אישור,
נפתחת תיקיה - למחוק הכל!!! גם אם כותב שצריך הרשאת מנהל וכו'
ואז שוב: ללחוץ על מקש Windows ואח"כ על R
ושוב מופיעה החלונית,
הפעם נכתוב %temp% (כולל האחוזים)
אישור, ושוב תיפתח תיקיה, נמחוק הכל!!!
ופעם אחרונה, ללחוץ על מקש Windows ואח"כ על R
בחלונית שנפתחת נרשום: prefetch
ובתיקיה שתיפתח שוב נמחוק את הקבצים.
כעת אתם מוזמנים לעבוד על מחשב פנוי יותר.
עשו זאת מידי פעם או כשהמחשב שוב פעם עמוס.
בפעמים הבאות כבר לא תצטרכו לרשום מהתחלה, המילים כבר יופיעו בחלונית.
בהצלחה.
דווקא לי נפתחה תיקייה מלאה.מצרפת לך משהו שהעלו באחד האשכולות בפרוג
ללחוץ על מקש Windows ואח"כ על R
מופיעה חלונית לכתוב שם temp ואח"כ אישור,
נפתחת תיקיה - למחוק הכל!!! גם אם כותב שצריך הרשאת מנהל וכו'
ואז שוב: ללחוץ על מקש Windows ואח"כ על R
ושוב מופיעה החלונית,
הפעם נכתוב %temp% (כולל האחוזים)
אישור, ושוב תיפתח תיקיה, נמחוק הכל!!!
ופעם אחרונה, ללחוץ על מקש Windows ואח"כ על R
בחלונית שנפתחת נרשום: prefetch
ובתיקיה שתיפתח שוב נמחוק את הקבצים.
כעת אתם מוזמנים לעבוד על מחשב פנוי יותר.
עשו זאת מידי פעם או כשהמחשב שוב פעם עמוס.
בפעמים הבאות כבר לא תצטרכו לרשום מהתחלה, המילים כבר יופיעו בחלונית.
בהצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים