כללי מה אומר החלון הזה??

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפתוח קובץ בפוטושופ ונפתח לי החלון המצורף.
מה זה אומר? ואיך מתגברים על זה??
דחוף! אני חייבת להגיש עבודה!!

קבצים מצורפים

• תמונה2.jpg
    KB 32.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בס"ד
מתוך תרגם גוגל:
לא הצליח להשלים את בקשתך מכיוון שהקובץ אינו תואם לגירסה זו של Photoshop

יכול להיות שבקובץ השתמשו בפונקציות חדישות שאין בגירסאות קודמות, או בפונקציות ישנות שאינם נמצאות בגרסאות חדשות.

ונראה לי גם, אולי סוג קובץ שפוטושופ לא יודע לקרוא אותו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אבל אני ערכתי את הקובץ. פשוט כבה לי המחשב באופן פתאומי וזה מה שנכתב לי אח"כ.
מה יכול להיות?
אשמח לקבל כל עיצה כדי לפתור את הבעייה

• הוסף לסימניות
לפי מה שאת אומרת, זה נשמע שהקובץ נדפק כתוצאה מהכיבוי הפתאומי.
ככל הידוע לי, אין מה לעשות. אבל אולי יש פה טכנאי מחשבים יצירתיים שיציעו רעיונות.

• הוסף לסימניות
אם יש לך חלונות 2007 ניתן להקליק על הקובץ בלחצן ימני ולבקש שחשזור לשמירה האחרונה.
אותי זה הציל כמה פעמים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. אבל לא הצליח לי השיחזור. לכן נאלצתי להתחיל הכל מתחילה!...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה