כללי מה אחוז אפור המומלץ לשים מתחת כיתוב?

• פותח הנושא zvis
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אחוז אפור המומלץ לשים מתחת כיתוב.

• הוסף לסימניות
20-30

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על 10-15.
אלא אם כן מדובר בכיתוב בצבעים בולטים כמו ורוד פוקסייה, טורקיז וכדו' שאז ניתן לתת צבע יותר כהה (ואפילו עם 90% - אפור כהה - יראו אותם טוב).

• הוסף לסימניות
למעשה עשיתי 15% ובהדפסה יצא מאד כהה - הלקוח מאד מאוכזב - אני גם. אבל עד כמה שידעתי 15% זה אופטימלי.

הספר הודפס על נייר "בייבל", [קרם דק, משובח] האם יתכן שדף זה סופג יותר צבע, או שתלוי במכונת ההדפסה?

אודה לכם מאד אם תחכימוני.

• הוסף לסימניות
לפני כמה ימים היית בדפוס "נחשב" ביחד עם לקוח, באנו לסגור על ספר שחור אפור, ורציתי ליראות איך יוצא 'אפור' בהדפסה, במיוחד בשטחים רחבים רקעים שערים וכו', הבן אדם לקח אותי לדפס (ערבי) שבדיוק הדפיס ספר עם שער שברקע יש עיטורים מסוימים ופס עבה של אפור עולה מלמטה עד למטה, שבאמצע יש כיתוב, ואני רואה שהפס האפור יצא עכור וחזק מדי... ואז הדפס בגאווה מראה לי את השער הזה איך הוא צריך להיות במקור ולדעתו העיטורים ברקע חלשים מדי אז הוא העלה את האחוזים של השחור לדף... ובעצם הרס את הדף. אני לא יודע למה לא עושים 'איריס' לספר שחור אפור, או לכל הפחות הדפסה במדפסת דיגיטלית איכותית שהדפס יעשה כדוגמתה, עכ"פ שהלקוח ראה את זה הוא רצה שאני יהיה בשעת ההדפסה לפקח.
מה שאני אומר שיכול להיות שגם אצלך נגעו באפור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zvis;1377324:
למעשה עשיתי 15% ובהדפסה יצא מאד כהה - הלקוח מאד מאוכזב - אני גם. אבל עד כמה שידעתי 15% זה אופטימלי.

הספר הודפס על נייר "בייבל", [קרם דק, משובח] האם יתכן שדף זה סופג יותר צבע, או שתלוי במכונת ההדפסה?

אודה לכם מאד אם תחכימוני.

15% זה בהיר מאד ואמור לצאת מצויין, גם על נייר בייבל.
אפילו 20-30% זה לא מאד כהה.

הייתי מחליף דפוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1378605:
לפני כמה ימים היית בדפוס "נחשב" ביחד עם לקוח, באנו לסגור על ספר שחור אפור, ורציתי ליראות איך יוצא 'אפור' בהדפסה, במיוחד בשטחים רחבים רקעים שערים וכו', הבן אדם לקח אותי לדפס (ערבי) שבדיוק הדפיס ספר עם שער שברקע יש עיטורים מסוימים ופס עבה של אפור עולה מלמטה עד למטה, שבאמצע יש כיתוב, ואני רואה שהפס האפור יצא עכור וחזק מדי... ואז הדפס בגאווה מראה לי את השער הזה איך הוא צריך להיות במקור ולדעתו העיטורים ברקע חלשים מדי אז הוא העלה את האחוזים של השחור לדף... ובעצם הרס את הדף. אני לא יודע למה לא עושים 'איריס' לספר שחור אפור, או לכל הפחות הדפסה במדפסת דיגיטלית איכותית שהדפס יעשה כדוגמתה, עכ"פ שהלקוח ראה את זה הוא רצה שאני יהיה בשעת ההדפסה לפקח.
מה שאני אומר שיכול להיות שגם אצלך נגעו באפור...

אצלי לכאורה לא נגעו באפור, מכיון שהמו"ל שלא הספר שהיה נוכח, שאל אם אפשר להבהיר, ואז אמרו לו שאם יבהירו גם הכיתוב [השחור] יובהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה