מה איתך ?

• הוסף לסימניות
רחלי יופי של עבודה!

• הוסף לסימניות
מקסים.
רק מעניין אותי איזה עיתון יסכים לפרסם כזו מודעה.
אחרי האשכולות שהעלו על מה הולך בבית שמש מבחינת פרסום..

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
וואו רחלי עבודה על רמה!!
כל הכבוד נראה טוב מגרה ומזמין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1632558:
מקסים.
רק מעניין אותי איזה עיתון יסכים לפרסם כזו מודעה.
אחרי האשכולות שהעלו על מה הולך בבית שמש מבחינת פרסום..

איזה שטויות!!- נכון שבית שמש היא העיר המעניינת וחלוקה בדעותיה, אבל לא להסחף... אפילו העיתון באידיש הכניסו את המודעה הזו, כל זמן שאין בובה - הכל בסדר.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
מדהים!
אין להם עוד סניפים חוץ מב"ש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1632588:
איזה שטויות!!- נכון שבית שמש היא העיר המעניינת וחלוקה בדעותיה, אבל לא להסחף... אפילו העיתון באידיש הכניסו את המודעה הזו, כל זמן שאין בובה - הכל בסדר.

אין בעיה.
רק היה כאן אשכול שאמרו שהעיתונים לא מוכנים לפרסם דוגמת שמלה.
אבל אולי טעיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1632734:
מדהים!
אין להם עוד סניפים חוץ מב"ש?

ביתר.

מידי פעם מכירות חד פעמיות בירושלים או בבני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1632755:
אין בעיה.
רק היה כאן אשכול שאמרו שהעיתונים לא מוכנים לפרסם דוגמת שמלה.
אבל אולי טעיתי.

לא מה שידוע לי בתור תושבת שרואה הרבה פעמים פרסומות עם בגדים

• הוסף לסימניות
היי ממש יפה.
יש לי כמה הערות אבל זה רק אם מענין אותך לשמוע.

צילמת על המשטח עץ, נכון?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם- כיף לשמוע.

הצילום שלי
סטיילינג של גולי הכהן

• הוסף לסימניות
מהמם.
צבעים יפים ותאורה נעימה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!
קו נקי ונעים לעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה