מה אני אמורה לעשות עם ההודעה המלחיצה הזאת? (וירוס הכופר)

• הוסף לסימניות
התקנתי את האנטי וירוס נגד וירוס הכופר ועכשיו הוא הודיע לי שאני צריכה לאתחל מחדש את המחשב כי הוא הסיר איזה איום.
מה לעשות?

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    Untitled-4.jpg
    KB 34 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הייתי מציע לפני שאת מפעילה מחדש לגבות את כל החומר החשוב לך ואז להפעיל, על כל צצרה שלא תבוא

• הוסף לסימניות
החומר החשוב מגובה. אני פוחדת לחבר את הארדיסק ולגבות עוד חומר...
יעזור אם אני יכבה את המחשב?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה קשור לזה שפתחתי הורדות (ישנות) במחשב שלי? כי תוך כדי זה קפץ פתאום.

• הוסף לסימניות
האמת, קצת מלחיץ.
אבל לא הייתי לוקח את זה כ"כ קשה.
תעשו הפעלה מחדש וזהו.

• הוסף לסימניות
קחי דיסק קשיח ריק - שלא ינגעו קבצים נוספים

• הוסף לסימניות
נו מה היה בסוף????

• הוסף לסימניות
מה עשיתי?
כיביתי את המחשב והפעלתי שוב, ההודעה חזרה להופיע, בסוף איכשהו היא נעלמה...
אני מתארת לעצמי שזה קשור להורדות ישנות (שנה פלוס) שפתחתי, עוד לפני שקם וירוס הכופר, אבל כנראה זה הקפיץ את האנטי וירוס.

• הוסף לסימניות
יש לי מה לפחד לפתוח את המיילים האלו?
את המייל באנגלית קיבלתי גם אתמול והעברתי לפח בלי לפתוח

קבצים מצורפים

• 5.PNG
    KB 5.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אם לא לוחצים על הקבצים המצורפים להודעה, אז ממה יש לחשוש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה