מה אני אמור לעשות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמור פרוייקט שעשיתי במידי והוא מראה לי את האזהרה הזו.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 15.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא סימנת את הקובץ בלוקיטור,
חייב לסמן את כל הפרויקט שאתה רוצה לסגור
(אפשר קונטרול A על הכל, ואז P)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות איך שומרים קובץ מידי בקיובייס?

• הוסף לסימניות
כמו ששומרים אודיו

נכתב ע"י אורגנית;1593585:
סליחה על הבורות איך שומרים קובץ מידי בקיובייס?

ctrl+s או save

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1593661:

תודה רבה את זה גם אני יודעת התכוונתי איך שומרים פרויקט במידי כקובץ שמע
מדובר בקובץ מידי מהאורגנית שהעברתי עם כרטיס זיכרון ובחרתי כלי מתאים לכל ערוץ. בקיובייס זה נשמע טוב אבל אני לא מצליחה לחלץ את זה משם...

• הוסף לסימניות
כוונתך היתה איך "לייצא" מידי ולא "לשמור"

נכתב ע"י אורגנית;1593742:
תודה רבה את זה גם אני יודעת התכוונתי איך שומרים פרויקט במידי כקובץ שמע
מדובר בקובץ מידי מהאורגנית שהעברתי עם כרטיס זיכרון ובחרתי כלי מתאים לכל ערוץ. בקיובייס זה נשמע טוב אבל אני לא מצליחה לחלץ את זה משם...

לייצא מידי לאודיו - את בוחרת את כל הערוצים (מה שאת רוצה לבחור צריך לא להיות מושתק, ומה שאת לא רוצה - תשתיקי) את עושה לכולם ctrl A ואז P , ואז אקספורט ותהליך רגיל כמו של הוצאת אודיו. אבל ממתי מוציאים ערוצי מידי ביחד??? את צריכה להוציא ידנית ערוץ ערוץ ולמקסס כל אחד כאודיו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. עזרתם לי מאוד. אבל סתם כך, כדי שאבין מה עשיתי, מה בעצם קורה כשאני מדגיש הכל ואז לוחץ פי? ומה זה לוקיטור?

• הוסף לסימניות
הסבר

נכתב ע"י benny779;1595323:
תודה רבה. עזרתם לי מאוד. אבל סתם כך, כדי שאבין מה עשיתי, מה בעצם קורה כשאני מדגיש הכל ואז לוחץ פי? ומה זה לוקיטור?

לוקיטור זה הסמן שנמצא מעל לגריד שעליו נמצאים האיוונטים (הוא תוחם הכל בצבע תכלת)הוא מגדיר כביכול מאיפה עד לאיפה הפרויקט\הרצועה , אפשר לייצא סאונד החוצה- רק אם בחרנו ותחמנו ע"י הלוקיטורים את הפרויקט. הP הוא קיצור דרך לתחימה מהירה. בעצם כשתחמת הכל הורית לתוכנה "אני רוצה לייצא מתיבה X עד לתיבה Z "

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1593836:
לייצא מידי לאודיו - את בוחרת את כל הערוצים (מה שאת רוצה לבחור צריך לא להיות מושתק, ומה שאת לא רוצה - תשתיקי) את עושה לכולם ctrl A ואז P , ואז אקספורט ותהליך רגיל כמו של הוצאת אודיו. אבל ממתי מוציאים ערוצי מידי ביחד??? את צריכה להוציא ידנית ערוץ ערוץ ולמקסס כל אחד כאודיו.

ו... איך עושים את זה? זה מסובך על רגל אחת?

• הוסף לסימניות
זה הקול.. יש שיטות שונות למיקס,
אני למשל חוסכת את זמן היצוא לאודיו, וממקססת במידי

ואז- מיצאת כרגיל- ערוצי מידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה