כללי מה אני נראה לכם??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גמני לא הצלחתי למצוא שומכלום
ולגבי הנר לא ממש ברור

• הוסף לסימניות
שלהבת, עששית

• הוסף לסימניות
כוס... (גביע)

• הוסף לסימניות
אכן, גם אני לא ראיתי כלום

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שעונה, גם אם ענו לפניך עוד עשר ניקים אותו דבר זה מאוד עוזר לי, המשיכו...

• הוסף לסימניות
מה המשיכו?! ברור מספיק (שלא ברור), נראה מה יצא בינתיים!

• הוסף לסימניות
נראה מגף\נעל שניסו לעצב אותה בצורת האות L

אבל למעשה זה לא באמת ברור

• הוסף לסימניות
האמת שאנחנו במתח....:confused: אולי נקבל חשיפה במה מדובר

• הוסף לסימניות
נראה לי משהו כמו גביע עם רגל

• הוסף לסימניות
גם אני בהתחלה ראיתי גביע/כוס
אבל אחרי שראיתי את התגובה שזה נר שוכנעתי.

• הוסף לסימניות
בהתחלה לא הצלחתי לפענח, התחייסנתי והסתכלתי בהמשך האשכול
יכולה להבין שזה נראה נר

הסתכלתי שוב, התעלמתי מהתשובות שראיתי ואולי כורסא?

• הוסף לסימניות
טוב, נו מה הולך פה?!---- יש מספיק תגובות, מספיק דעות ורעיונות. אנא, עד כאן להיום.
אם פותח/ת האשכול מעוניין להסביר מה הוא רצה בכל העסק הזה, בברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;870936:
טוב, נו מה הולך פה?!---- יש מספיק תגובות, מספיק דעות ורעיונות. אנא, עד כאן להיום.
אם פותח/ת האשכול מעוניין להסביר מה הוא רצה בכל העסק הזה, בברכה.

אם זה נורא מציק לא חייבים להכנס לאשכול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;870941:
אם זה נורא מציק לא חייבים להכנס לאשכול

לא, באמת מעניין אותי! (וגם קצת רחמים על אנשים אחרים שזמנם יקר להם ובפועל אינם תורמים משהו משמעותי אחר שהכל [ואפילו קצת יותר] נכתב).
אולי צבע הכתב הוא שהרגיז, סליחה.

• הוסף לסימניות
כמובן שזה נר אין אופציה אחרת בכלל,
אבל במבט ראשון אף אחד לא רואה את זה בקומפוזיציה הנוכחית של הנר, ולכן כשמשתמשים בעיצוב כמסר למשהו מסוים, המסר הויזואלי אמור להיקלט במבט הראשון בשניות הראשונות ביחד עם כל העיצוב, חוץ אם את משתמשת עם זה למטרות אחרות כמו לוגו וכדו'

• הוסף לסימניות
משהו מוזר, אבל ודאי לא משהו שכולם מבינים מיד.

• הוסף לסימניות
בשניה הראשונה נסיתי לפענח את הצורה בשחור, אבל כעבור שניה או שתיים תפסה העין שלי את צורת קצה הנר + חלק מן השלהבת שבלבן, והיה ברור לי שמראים פה נר. רק אחר כך קראתי מה שכתבו כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה