דרוש מידע מה אני עושה? משלוח הגיע לי למקום הזוי

• הוסף לסימניות
הזמנתי מעלי אקספרס בגד
היום קיבלתי הודעה מציטה שהמשלוח הגיע
ולאן?
לבית חנינה, ליד שועפט.
מה עושים?
אני חיבת את המשלוח!!!
תזמיני מונית..

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשלם לנהג שייקח את החבילה בשבילכם..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הזמנתי מעלי אקספרס בגד
היום קיבלתי הודעה מציטה שהמשלוח הגיע
ולאן?
לבית חנינה, ליד שועפט.
מה עושים?
אני חיבת את המשלוח!!!
אני פניתי אליהם במייל וביקשתי ניוד, רק שלקח חודש עד שעבר מיקום.

• הוסף לסימניות
אני פניתי אליהם במייל וביקשתי ניוד, רק שלקח חודש עד שעבר מיקום.
הבעיה שעכשיו גם אם עושים ניוד, רוב הנקודות שלהם הם בשכונות מפחידות חוץ מפסגת זאב וגילה!
1684151301496.png

• הוסף לסימניות
ההגנה בגבעה הצרפתית? מקום מפחיד?

• הוסף לסימניות
לדעתי עד לא מזמן היה להם גם ברמת שלמה, רמות ובית ישראל,
אולי זה מה שקרוב אליך?

• הוסף לסימניות

@צ ב י @brachy 100

תנסו שוב
או שהם לא סיימו לעדכן או שחלק נקודות מסירה היו מלאות, כי עכשיו מופיעה רשימה מלאה יותר

• הוסף לסימניות
לגבי האיסוף משם- הייתי פעמים עם בעלי לאסוף מהרכב והביתה.
(הייתי מציעה לגבר ללכת, לא לאשה)
אל דאגה, זה על הציר הראשי שנוסעים בו המון יהודים וחרדים בואכה נוה יעקב ופס"ז,
והערבים שם מתורבתים וידידותיים.

ולגבי צ'יטה- יש המון מה לומר...
יש עם מי לדבר שם בכלל??
וחוצמזה מה הסיפור שרק 2 ימי איסוף למשלוח?
הבנתי שיש המון תקלות של חוסר עדכון בהגעת המשלוח
למי שאין לו SMS.....

• הוסף לסימניות
זה באמת זוועה לי הגיע משלוח לחנות נרגילות בעטרות
אח שלי הלך להביא את זה הרכב שלו ומתתי מפחד נשארתי איתו על הקו
אבל דוקא היה נשמע שהוא הסתדר שם לא רע
אם יש לך מישהו לשלוח עם רכב זה אפשרי
אבל תלוי במצב הבטחוני-אם מאד מתוח עכשיו אז אולי לא כדאי...

• הוסף לסימניות
מצרפת לך מספר של דרייברים חרדיים, אם שווה לך לשלם למישהו שיאסוף לך את החבילה...-
029955100
בהצלחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הזמנתי מוצר באלי אקספרס
משום מה קיבלתי הודעה מציטה למרות שהמוצר מאושר לייבוא.

שלום ****, משלוח ***** נבדק ע"י נציגי משרד התקשורת ואינו קיבל אישור . באפשרותך להגיש בקשה לאישור ציוד תקשורת מול משרד התקשורת בלינק https://www.gov.il/he/service/approval_of_wireless_equipment_imported תוך 7 ימים מקבלת הודעה זו. במידה וקיבלת אישור ממשרד התקשורת יש להעביר את הטופס אלינו בווטסאפ https://wa.me/972559686622 .למעקב אחר המשלוח אנא היכנס ללינק: https://u.cheetahint.com/**** בברכה, צ'יטה שליחויות. *אין להשיב להודעה זו*

תכלס הגשתי בקשה שאחרי הרבה פינג פונג אושרה סוף סוף, יש לי מסמך אישור
ניסיתי לשלוח להם במייל אין התייחסות
בקשתי ממישהו לשלוח בווצאפ, ואז נשלח אלי SMS עם קוד שאמורים להחזיר שם כדי להגיע לנציג, כמובן הSMS לא מגיע אלי

יש למישהו רעיון איך אני יכולה להתקדם עם זה?
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה