דרוש מידע מה אפשר לבצע עם תאריך הנפקת ת"ז? פוחדת שעקצו אותי

• הוסף לסימניות
היום הצליחו ברגע של חוסר עירנות (סוף יום עבודה) להוציא ממני שם פרטי, גיל ותאריך הנפקת ת"ז.
קלטתי רק בשניה שאחרי...
כשאמרתי שאני לא מעונינת למסור פרטים, 'נציגת חברת הביטוח' ניתקה, כשחזרתי למספר הזה הוא לא היה פעיל...
אני זוכרת שהיו אשכולות בנושא, לא מצאתי אותם עכשיו
יכול להיות נזק למשהו?

• הוסף לסימניות
היא רצתה לבדוק אלו ביטוחים יש לך [דרך אתר הר הביטוח], כדי לדעת מה להציע לך.
זוהי בקשה מקובלת אצל כל נותני הביטוח.
הסירי דאגה מליבך.

• הוסף לסימניות
הסירי דאגה מליבך.
את בטוחה?

כי אם זה מישהו ש"עלה" על מספר האשראי
יתכן שאפשר לבצע פעולות שונות
לאור הזדהות עם תאריך לידה ותאריך הנפקת ת.ז.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היא רצתה לבדוק אלו ביטוחים יש לך [דרך אתר הר הביטוח], כדי לדעת מה להציע לך.
זוהי בקשה מקובלת אצל כל נותני הביטוח.
הסירי דאגה מליבך.
זהו שלא חשבתי לפרט את כל הסיטואציה,
אבל בהתחלה היא פנתה אלי בשם לא נכון שדומה לשם השני שלי, לכן זה הרדים אותי,
ואז היא אמרה שהסוכן חיפש אותי ולא הייתי זמינה,
כששאלתי מתי, היא אמרה אתמול בין 4 ל-6,
אמרתי שהייתי זמינה, היא אמרה אולי לא היה לך קליטה,
בפועל הייתי בבית ולא היו שום בעיות קליטה..
היא טענה שהוא רוצה להוזיל לך את כל הביטוחים שיש לך אצלנו לחצי מחיר,
יש לך בדיוק עכשיו זכאות וכו...
כשאמרתי לה שאין לי שום ביטוחים אצלם, היא 'נדהמה' איך היא רואה מפורש שיש לי, ואז שאלה את הפרטים.

• הוסף לסימניות
יתכן שאפשר לבצע פעולות בנקאיות ובאתר של כאל
לאור הזדהות עם תאריך הנפקת ת.ז.
מידיעה? כי זה לא נשמע לי מסתבר.
אין לי מושג מה אפשר או אי אפשר לעשות עם תאריך הנפקה
אבל מה שברור שזה משמש ככניסה להר הביטוח וכל מי שרוצה להציע ביטוחים מבקש את זה לצורך בדיקה.

• הוסף לסימניות
לאחרונה לא השתמשתי
אבל משהו כן זכור לי..

שהיה צריך ללחוץ לצורך הזדהות בטלפון:
מס' אשראי
תאריך לידה ותאריך הנפקה של ת.ז.

• הוסף לסימניות
מידיעה? כי זה לא נשמע לי מסתבר.
אין לי מושג מה אפשר או אי אפשר לעשות עם תאריך הנפקה
אבל מה שברור שזה משמש ככניסה להר הביטוח וכל מי שרוצה להציע ביטוחים מבקש את זה לצורך בדיקה.
אוקיי, אולי
בכל אופן זה לא היה נשמע כל כך תמים
ותקראי מה שכתבתי עכשיו, היא לא רצתה להציע ביטוח, היא טענה שרוצה להוזיל ביטוחים שכביכול קיימים
בכל מקרה לעצם הענין חשוב לי לדעת אם יש לה מספיק פרטים להזיק חלילה

• הוסף לסימניות
כשאמרתי לה שאין לי שום ביטוחים אצלם, היא 'נדהמה' איך היא רואה מפורש שיש לי, ואז שאלה את הפרטים.
לפעמים את מבוטחת בכל מיני מקומות [דרך מעסיקים וכד'] בלי שאת יודעת מזה בכלל. וזה מה שעושים המטלפנים מתקשרים ומציעים לצמצם ביטוחים ולהוזיל עלויות.

• הוסף לסימניות
לפעמים את מבוטחת בכל מיני מקומות [דרך מעסיקים וכד'] בלי שאת יודעת מזה בכלל. וזה מה שעושים המטלפנים מתקשרים ומציעים לצמצם ביטוחים ולהוזיל עלויות.
אני עצמאית :(
והיא לא ידעה אפילו מה השם שלי
אגב- נשמע שאת מאד רגועה בענין, את לא מאמינה בעקיצות? סתם מעניין...

• הוסף לסימניות
יש אתרים שלצורך הכניסה אליהם נצרך תאריך הנפקה כמו למשל לצורך פעולות באתר משרד הפנים, אבל זה רק אחד מההזדהויות וצריכים דברים נוספים.
ומקסימום היא תיכנס לאתר זה או אתרים דומים לא נראה לי יכולה לעולל שם משהו נורא כל כך. [מקסימום אולי להחליף לך שם או משהו כזה]

• הוסף לסימניות
אפשר לבטל את תעודת הזהות דרך משרד הפנים ולהנפיק חדש.
מעצבן אבל אני חושבת שיש משהו בתאריך הנפקת ת.ז. כי לדוג' באתר של ביט"ל אם מקישים את זה לא נכון הוא לא נותן להמשיך.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו לך, אפשר לבדוק אלו ביטוחים יש לך ולהציע לך חלופות.
בד״כ זו הסיבה בשיחות מהסוג הזה.
וא״כ - הנזק היחיד הצפוי הוא הטרדות טלפוניות על הצעות ביטוחים שונות, בזמנים הכי לא מתאימים.
(לא שהייתי מזלזלת בנזק הזה;))
אני פעם אמרתי לסוכנת שבקשה תאריך הנפקת ת״ז: ״זה בסדר, אני יודעת להסתכל בהר הביטוח בעצמי״. היא בלעה את הלשון.

• הוסף לסימניות
לעצם העניין, אם יש לכם חשד תפנו למשטרה.

כמו"כ תשקלו להוציא ת"ז חדשה.

• הוסף לסימניות
היום שולחים ככ הרבה פעמים צילום ת.ז. לכל מיני מקומות
כמו פתיחת תיק
ביטוח
אישור ל...
זה לא דבר ככ מסובך להשיג

• הוסף לסימניות
מתקשרים אלי אחת לתקופה מכל מיני חברות ביטוח ומבקשים את תאריך ההנפקה כדי לבדוק בהר הביטוח ואני תמיד נותנת ולא רואה אם זה איזושהי בעיה.

• הוסף לסימניות
עם תאריך הנפקה של תעודת זהות אפשר לשנות את מספר הטלפון המוגדר בחברת האשראי!
ודרכו ניתן להזדהות ולבצע פעולות!
המלצה שלי, תעקבי

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שניתן לגנוב עם זה כספי פנסיה. זהירות!!
1. אצל רוב האנשים עד שמגיעים לפנסיה הת.ז. לא תהיה בתוקף
2. צריך מכתב שיחור מהמעסיק (לפיצוים וכו)
3. צריך צילום ת.ז. לשחרור כספים

• הוסף לסימניות
קראתי בידיעון של מודיעין עילית שבתקופה האחרונה היה מספר עקיצות בכזה סיפור

• הוסף לסימניות
ואני שמעתי שניתן לשלוח עם זה רעל דרך חוטי החשמל שלי בבית...
סה"כ בקשה שגרתית של סוכני ביטוח שרוצים להציע חלופות או פוליסות חדשות וע"י כך להרוויח לקוחות חדשים.
אני מקבל שיחות כאלו בתדירות של פעם בחודש בערך...
את התשובה תקבל פוה"ש תוך שבוע - שבועיים בשיחה חוזרת (תקשיבי, עברתי על התיק, והייתי פשוט בהלם שאין לך בביטוח הבריאות כיסוי לניתוחים בארץ ושאין בביטוח המשכנתא פיצוי במקרה נזילה, וזה רק ההתחלה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה