דרוש מידע מה אפשר להכין בטוסטר?

• הוסף לסימניות
מה אפשר להכין בטוסטר חוץ מטוסט רגיל?
אשמח לתשובות ורעיונות.
תבשלי ביצה תשימי אותה אח"כ בתוך מלוואח שעדיין לא טיגנת, ועם רסק וזיתים ומה שבא לך תקפלי את המלאווח לשנים, ותשימי בטוסטר, זה טעים בטירוף

• הוסף לסימניות
לאור כל המתכונים הבשריים שיש פה
הגעתי למסקנה שאני מעוניינת לרכוש טוסטר שיהיה בשרי
לפתע אני נזכרת ששוכב לי בארון מכשיר וופל בלגי שלא השתמשתי בו אפילו פעם אחת וכנראה גם לא אשתמש
נראה לכם יתאים לו לשמש בתפקיד? או שזה מידי דק??
(מה שיש לי זה וופל בלגי מהסוג היותר דק כמדומני)

• הוסף לסימניות
לפתע אני נזכרת ששוכב לי בארון מכשיר וופל בלגי שלא השתמשתי בו אפילו פעם אחת וכנראה גם לא אשתמש
אני כן הייתי קונה טוסטר פשוט בחמישים - שישים שקל,
אני חושבת שהפוך - ופל בלגי החורים שלא יותר עמוקים,
אין לו משטח ישר כמו בטוסטר,
ולדעתי סטייקים וכו' לא יצאו מבושלים בצורה אחידה.

• הוסף לסימניות
גם נכון, אבל מי לא בטוח בזה?
דברי עם פולנים, רומנים, מרוקאים, טוניסאים, תימנים וכו' וכו',
כל אחד יעוף על עצמו,
נכון,אבל הונגרים בצורה קיצונית...
לא שאני חושבת שזה נכון...

אני רק מקווה שאמא שלי לא קוראת פה,אם כן,הלך עלי...

• הוסף לסימניות
לא. צריך דווקא טוסטר פסים (לנו יש טוסטר משולשים לבשרי... ממש לא מוצלח)

• הוסף לסימניות
קניתי לפני תקופה בשרי.
בדיעבד,
בשבילי הוא היה הצלה של ממש. הייתי בתחילת הריון ולא יכלתי לבשל שום דבר בגלל הריח. שני הגדולים שלי בני 12 ו 11 הכינו בו קבב, שניצלים, ערייאס, חזה עוף עם צילי, נקניקיות וכו' דברים שאני לא נותנת להם להכין כשאני לא בשטח מבחינת טיגונים וכאלו הם הכינו בטוסטר

• הוסף לסימניות
עלי אורז, לטבול בחלב ולשים בפנים קוביית שוקולד. (ככה זה כשיש צליאקים שכל היום מחפשים מה לאכול..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה