דיון מה אפשר להכין לתת לילדים לאכול ביום ששי כשחוזרים מהלימודים כשנוסעים לשבת

• הוסף לסימניות
לפני שיוצאים
אני מכינה לפעמים ציפס קפוא בתנור או קוגעל תפו"א עם סלט ירקות
מעונינת לגוון ומחפשת רעינות בסגנון (או כל רעיון אחר גם טוב)

• הוסף לסימניות
אצלנו - לחמניות ביתיות.
טעים וטרי. אין צורך בממרחים / תוספות. הבית נשאר מבריק...

• הוסף לסימניות
אצלינו אוכלים קוגל איטריות עם שעועית ברסק/ חומוס משימורים
בילדותי היינו אוכלים פיתה עם קטשופ ושניצל תירס/סויה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלינו אוכלים כבר כמה דורות בימי שישי -אורז ושעועית עם רוטב אדום.
אני מכינה סיר ענק של שעועית ואותו אני מחלקת לקופסאות, יום חמישי שולפת קופסא מהפריזר
ושעה לפני שהם חוזרים מכינה אורז, טעים ובריא מאוד !

• הוסף לסימניות
אנחנו יוצאים בחורף ב-12:30
אני לוקחת בורקסים לדרך - אופה את הקפואים
מקווה שלא אכפת לך..
זה כמו שתשביעי אותם עם ביסלי ודוריטוס,
מבחינת תזונתית.
ממליצה לך על סנדוויץ פשוט.

• הוסף לסימניות
אני מחממת מרק ירקות שנשאר מהשבוע החולף(אם נוסעים).
אם נשארים לשבת נותנת מהמרק של שבת, לפעמים גם מכניסה עצמות, כנפיים ואוכלים גם את זה.
מכינה גם סלט חצילים לבד ואוכלים אצלי עם קרקר או פריכיות.

• הוסף לסימניות
מקווה שלא אכפת לך..
זה כמו שתשביעי אותם עם ביסלי ודוריטוס,
מבחינת תזונתית.
ממליצה לך על סנדוויץ פשוט.
אחרי 5 ארוחות מזינות בשבוע פעם בשבוע אחת לחודש , מבחינתי תקין,
והילדים שלי לא יאכלו את הסנדוויץ לצערי

כל אחד ושיקוליו : )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה