דגים מה אפשר להכין מעיסה של וייט פיש (קלופס לא מבושל)

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות
אני מעוניינת להפשיר את הקלופס ולהשתמש בעיסה כדג טחון
מה אפשר להכין מזה לארוחת צהרים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה
מה צריך להוסיף לעיסה?
וכן אשמח לרעיונות נוספים

• הוסף לסימניות
דווקא מהעיסה?
כי יש לי מתכון מהממם שאמא שלי עושה שנים............
פורסים לפרוסות
טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים.
בסיר מכינים רוטב אדום:
מטגנים שום
מוסיפים רסק עגבניות,
ומטגנים עוד כמה דקות
מוסיפים מים, אפשר גם להוסיף גרגרי חומוס.
מתבלים היטב (מלח, פלפל, פפריקה חריפה ועוד.........)
מוסיפים את הדג המטוגן,
מבשלים כרבע שעה.
מעדן......
כדאי לאכול את זה עם לחם (אצלינו זה עם חלה בליל שבת....)
בתאבון!

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעשות עראיס דגים
מישו מכיר?
איך עושים?

• הוסף לסימניות
הציעו לי לעשות עראיס דגים
מישו מכיר?
איך עושים?
בעיקרון עראיס הרעיון שלו זה בשר טחון בפיתה,
ואז צלוי בטוסטר או בתנור,
את יכולה לתבל טוב את העיסה,
למלא חצאי פיתות,
למרוח שמן סית מבחוץ,
ולאפות עד שמוכן,
בתאבון!

• הוסף לסימניות
ברוטב אדום נראה לי גם עם פלפלים, אמא שלי הכינה כשהיינו ילדים וזה היה מאד טעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה