מה אפשר לעשות בענבים חמוצים?

• הוסף לסימניות
קופסה שלמה של ענבים שאף אחד לא יאכל כמות שהם... למה אפשר להפוך אותם? איך לנצל, להציל?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
טועמים מראש בחנות..;)

לפתן עם כל פרי חמוץ או על סף ריקבון מים סוכר, סוכר וניל ומעט ג'לי אדום או כתום.
לבשל לקרר...להגיש עם קרח ועלי נענע...להזיע כמו בני ברק, להרגיש כמו שוויץ...

• הוסף לסימניות
אנחנו מכניסים למרק חמוץ...
אבל נראה לי שיש תהליך עוד קודם...

• הוסף לסימניות
אמא שלי עושה מזה עוגה. (:
כמו כל עוגת פירות אבל במקום תפוחים וכד' - את הענבים.
נדמה לי שאם המצב ממש חמוץ ללא תוספת סוכר זה לא ילך... ):

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1042034:
אמא שלי עושה מזה עוגה. (:
כמו כל עוגת פירות אבל במקום תפוחים וכד' - את הענבים.
נדמה לי שאם המצב ממש חמוץ ללא תוספת סוכר זה לא ילך... ):
מה היא עושה שם בדיוק?
מרסקת?מורידה קליפה?

• הוסף לסימניות
,
הכי מומלץ!
רק תזהרי, למה אני- אחרי שהייתי מבסוטה שהצלתי ערמות של פרות מללכת לפח-
שרפתי אותם...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1042074:
,
הכי מומלץ!
רק תזהרי, למה אני- אחרי שהייתי מבסוטה שהצלתי ערמות של פרות מללכת לפח-
שרפתי אותם...:rolleyes:

זה מזכיר לי את הבדיחה על אותה גב' שדברה בחדר המדרגות עם שכנתה כאשר השכנה אמרה נ-ש-ר-ף לך האוכל, אמרה אותה גב' לשכנתה בין כך וכך בעלי אומר כל יום על האוכל שלי "זה לא כמו של אימא שלי"... שיוכל שרוף מה יש....כאשר התיישב אותו יום הבעל לארוחה שואלת רעייתו נו איך האוכל היום (השרוף) אומר הבעל אחחחח היום זה כמו של אימא שלי...:cool:

• הוסף לסימניות
צימוקים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;1041961:
טועמים מראש בחנות..;)

לפתן עם כל פרי חמוץ או על סף ריקבון מים סוכר, סוכר וניל ומעט ג'לי אדום או כתום.
לבשל לקרר...להגיש עם קרח ועלי נענע...להזיע כמו בני ברק, להרגיש כמו שוויץ.

להוסיף מיץ שזיפים יוצא מ........מעדן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה