מה אפשר לעשות ב50 שניות?

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 137641

א. האם התמונה לא נראית לכם קצת מזעזעת טיפהל'ה יותר מדי?

ב. האם מישהו מכן/ם העלה על דעתו להתקשר למספר המצורף רק בכדי לספק סקרנות קלה או שכולכם פשוט דפדפתן/ם לדף הבא תוך כדי הרמת גבה ומבט קל של פליאה, כמוני?

ג. רעיונות לפיצוח הטיזר ניתן להעלות כאן, החידון אינו נושא פרסים (אפשר פשוט להתקשר).

קבצים מצורפים

• P1010001 (Large).JPG
    KB 206.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
סליחה?!
הגרוד בראש והיד במותן הם פשוט סימן ששום דבר לא בוער...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חילו;841443:
צפה בקובץ המצורף 137641א. האם התמונה לא נראית לכם קצת מזעזעת טיפהל'ה יותר מדי?
ממש לא.

....לא "טיפהלה", אלא הרבה מעבר לזה.... לא ויזואל לפרסום.
(על זה נכתב הכלל הידוע בפרסום, שהצופה חייב להתחבר למודעה. ויזואל מרתיע מידי גורם לדפדוף מהיר יותר לדף הבא ותו לא)

נכתב ע"י חילו;841443:
צפה בקובץ המצורף 137641
ב. האם מישהו מכן/ם העלה על דעתו להתקשר למספר המצורף רק בכדי לספק סקרנות קלה או שכולכם פשוט דפדפתן/ם לדף הבא תוך כדי הרמת גבה ומבט קל של פליאה, כמוני?

ג. רעיונות לפיצוח הטיזר ניתן להעלות כאן, החידון אינו נושא פרסים מלבד תהילה (כשיפציע הפתרון).
ב. וג. זוהי אותה תשובה:
לא מפתיע ולא נעליים, כי לי אישית היה ברור מיידית שמדובר בפרסום לקורס החייאה. אולי טועה. :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;841447:
סליחה?!
הגרוד הלז, הוא לפי ענ"ד, נסיון של הגרפיקאי להמחיש את אוזלת היד ואי האונים מה לעשות כעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;841447:
סליחה?!
הם סימן של יאוש ו"מה עושים פה עכשיו"?

• הוסף לסימניות
אוקי - שמעתי מהמשרד פרסום בעצמו -
כן, "נוחעם".
מדובר בפרסום על מטף כיבוי אש שעוזר להשתלט על האש במהירות.
לידיעתכם, גם אם התמונה הרתיעה אתכם לעבור לדף הבא, להרבה אחרים לא....
הייתה להם קריסת טלפונים, עקב ריבוי הפניות ביום הפרסום עצמו.
אין מה לעשות, המודעה מכרה והרבה מאוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;841457:
אוקי - שמעתי מהמשרד פרסום בעצמו -
כן, "נוחעם".
מדובר בפרסום על מטף כיבוי אש שעוזר להשתלט על האש במהירות.
לידיעתכם, גם אם התמונה הרתיעה אתכם לעבור לדף הבא, להרבה אחרים לא....
הייתה להם קריסת טלפונים, עקב ריבוי הפניות ביום הפרסום עצמו.
אין מה לעשות, המודעה מכרה והרבה מאוד...

כלומר, כולם הבינו מיד שמדובר במכשיר לכיבוי שריפות ורק אני לא?:confused:

• הוסף לסימניות
1. הפוזה של המבוגר - לא טובה, רגועה מדי, כך לא נראה אדם שעומדת מולו סיטואציה כזו.
2. התמונה אכן קשה מדי, מזעזעת. מדי.
3. הייתי בהחלט מתקשרת כדי לבדוק במה מדובר. מסקרן בהחלט.
4. אולי מדובר בטיפול מיידי בכוויה? ברגעים הקריטיים הראשונים?

• הוסף לסימניות
אבל למה צריך להתקשר בשביל לדעת במה מדובר אני חשבתי שאני אמשיך לדפדף ואז אדע במה מדובר
או שבעצם ברגע שאתה מתקשר אז מתחילים לשכנע אותך...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה פוטושופ, זו הייתה תמונה נהדרת לפרויקט ניגודים.

• הוסף לסימניות
אני חושב שהמשמעות של המודעה מאוד ברורה. מובן שמדובר על אמצעי הצלה שקשור לכיבוי אש.

מצד אחד, ברור לי שהמודעה מחרידה ושוברת שגרה ושלווה, והיא ללא כל ספק הניעה הרבה אנשים לטלפון, וחלקם כנראה גם רכש את המוצר.
מצד שני, המודעה מזעזעת מדי. זה למכור מוצר עם אקדח ביד.

השאלה היא, וכבר יומיים שאני חושב על המודעה ומתלבט בשאלה, בינתיים ללא תשובה, עד כמה מודעה כזו לגיטימית מבחינה מקצועית, להכות אבות ואמהות בעצב הכי רגיש, הכי קרוב ללבם, ולהביא אותם כמעט בכוח לקנות מוצר.
בעייתי? לגיטימי?
לא יודע.

[מה שברור, וללא קשר לנכתב לעיל, לבי עם נוחעם (האיש, לא המשרד) ששמו ממשיך להתנוסס על מודעות לא לו, לטוב ולמוטב...]

• הוסף לסימניות
הפוזה של הגרוד בראש ויד על המותן
מתאימה למישהו [גבר] ששקית הזבל נקרעה לו בחדר המדרגות
והוא שוקל את המשך צעדיו בד בבד עם חששו מהזקנה של ועד הבית.
זו אינה תנוחה אופיינית לאדם שעומד מול אש בוערת.

לסיטואציה הזאת היה מתאים יותר שתי ידים לופתות/מגרדות את הראש

• הוסף לסימניות
עצה טובה לחברה שפרסמה את זה.
אם אתם הולכים למשרד פרסום כמו 'נוחעם' אתם בודאי מצפים להמון טלפונים, המינימום הוא להקים מרכזיה עם מענה אנושי, או לפחות מענה קולי שאפשר לבחור להשאיר הודעה בתא קולי.
זה ממש לא נעים להתקשר ולשמוע תפוס, ממתינה וכו' וכמובן שאני עצמי כבר לא אתקשר שוב, ניסיתי פעם, פעמיים, לא הרימו והפסקתי.
- אפשר להרים היום מרכזיה בכל מיני מקומות (ב 012 אפשר להרים תוך יומיים כמה קווים שאתה רוצה וזה עולה ממש כמה שקלים - 10 ש"ח לחודש לקו , מסתמא גם בבזק אפשר ובעוד חברות)
- אפשר להתקשר עם חברות שנותנים לך מענה אנושי ללא הגבלה ועוד.

----------------
דב

• הוסף לסימניות
אני מסוג האנשים, שראיתי ודיפדפתי הלאה…

קודם כל הויז'ואל, אפשר לבצע אותו הרבה יותר דרמטי, והרבה פחות עם אקדח על הידיים..

ואם כבר, הקופי , לדעתי היה צריך להיות הרבה יותר חזק, כרגע הוא מאוד מאופק.

ועוד מילה: עד שראיתי את הניתוח כאן, לא הבנתי שמדובר בשריפה בבית, והתינוק יהני בוכה ואין לו מושיע… זה היה נראה לי איזשהו בעיה בדפוס (אולי 2 קבצים שהודפסו אחד על השני…
icon_smile.gif
), לוידע, אולי אני קשי הבנה ?!

• הוסף לסימניות
מה הטעם לשאול אחרי שכבר פורסם...
העלו כאן נקודות מהותיות לשיפור.
קודם כל: התנוחה רגועה.
בנוסף- הויז'ואל באמת לא משהו מבחינת הגרפיקה.
ג'- מי קישר למטף? בכזה מצב לחוץ שימו כוכבית, סולמית, 2-3 מספרים ו-זהו!! האש בוערת ואתה מחייג 08-....... ?!?!
כשבוחרים בימוי לפרסומת צריך להיות צמודים לסיטואציה שנבחרה- כמו ששפת הגוף של האדם תהיה מתאימה לסצנה, כך האוירה במודעה כולה.

אפרופו מטף- בעיה נוספת- בסיטואציה כמו בתמונה אתה רץ להרחיק את התינוק מהשטח, הרבה לפני שאתה רץ להביא מטף.

• הוסף לסימניות
מפשקוויל

נתחיל בזה שבפשקוויל לא מסקרים טיזרים לפני תום הפיצוח.אבל זהו שבמקרה הזה, זה שונה.טיזר, אם הוא מוצלח, הוא מפצה בגדול על התיפתח היקר של מסע הפרסום למוצר לו הוא נועד. בדרך כלל אנחנו עוברים לצידו, מגביהים לשתי שניות את המצח לכיוון נורת הפלורוסנט, ומנסים להבין מה פתרונו. זה כבר יגרום לנו שבאם המסר הממשיך מספיק מחודד, לפחות הוא לא הלך לריק אצל קהל היעד.אבל כאן מדובר בטיזר מסוג אחר: טיזר שהוא עצמו מסע הפרסום. היינו, אין המשך – אין תשובה. ראינו אותו > התקשרנו > זה עבד. ראינו > ולא התקשרנו? > לא עבד. (בעצם יהיה המשך, אבל לא כפתרון למודעה הנוכחית)מה הולך פה?בא נסביר מעט בכדי לשבר את האוזן. יש מוצר די מהפכני. מכשיר כיבוי אש ידידותי לבתי-ישראל. (סתם, אומרים ביידיש: אויף אלע אראבערס). נשמע מוצר חובה לכל בית, לא?.רק מה, בנושאים כאלו, רוב בני האדם בכלל לא מוכנים לשמוע על רכישה זו. מה פתאום כעת אתם מדברים איתי על אש? בפורים דברו איתי על קפצונים, ובלג בעומר על ברנשליד. מה עכשיו לכל הרוחות כיבוי שריפות? איפה – אפילו המדינה לא באמת חשבה במשך שישים שנה שהיא צריכה לרכוש סופרטנקר עד שהיא חטפה באבו-אבו 40 נשמות קדושות בצפון, אז מה אנחנו האביונים נרוץ לקנות כעת מטפי אש?על הקושי ההסברתי הזה, היה חובה להכות עם פטיש חמש קילו. לא סתם – מודעה מפחידה ככל שתהיה לא תספק את מסר הרלוונט לצופה. אנחנו צריכים את הצרכן מעורב עד לאוזן בעניין. אז ככה זה עבד – תמונה מזעזעת בטירוף, גירוי קהל היעד להתקשר, וכמובן כשאנחנו כבר אצל הטלפן המומחה מכל לענייי שיווק טלפוניים, אבדנו לגמרי.

• הוסף לסימניות
אותי הפליא יותר מכל
מדוע בכתבה בפשקוויל מחקו את הקרדיט של משרד הפרסום?

אהה, אולי בשביל הלב של הקברניט :p

קבצים מצורפים

• nuchem.jpg
    KB 208.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
וזה הקובץ המקור לפני העריכה בפשקוויל.

קבצים מצורפים

• magnur.jpg
    KB 383.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חשבתי שזה סיפור אישי. כמו כל קווי הניעס.
זה פשוט נשמע יותר מידי ברור שזה קשור לשריפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה